GOSSIP

Βαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Θρήνος για την ηθοποιό

Βαρύ πένθος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου - Θρήνος για την ηθοποιό
Instagram

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στο OPEN για την απώλεια του πατέρα της και για το πως περνάει την ώρα της στην καραντίνα.

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη λυρική σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο, άρχισα να κάνω μπαλέτο. Με τη μαμά και το μπαμπά πηγαίναμε πάρα πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι χαρακτηριστικά 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου στο θέατρο είχε έρθει μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου. Γενικά, είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση. Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν τανγκό στον κήπο. Δεν πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ειδοποίησε ότι είχε φύγει. Δεν πρόλαβα να πάω να τον δω. Για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν το φέρετρο. Αλλά δεν έχει να κάνει γιατί τον έχω πάντα μέσα στην ψυχή μου και τον έχω έτσι όπως θέλω να τον έχω, γλυκό, χαρούμενο. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος», ανέφερε φανερά συγκινημένη η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Σήμερα είναι και μία ιδιαίτερη μέρα για την γνωστή ηθοποιό καθώς είναι τα γενέθλιά της και η παρέα του «Έλα χαμογέλα» τα πέρασε μαζί της, τραγουδώντας «χρόνια πολλά» και σβήνοντας κεράκι σε τούρτα που της έφεραν.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα μελέτη για τον κορονοϊό: Ο ιός μπορεί να ταξιδέψει σε απόσταση μέχρι 4 μέτρων από έναν ασθενή

Σχετικές ειδήσεις