GOSSIP

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Θέλεις να αποκτήσεις τους γλουτούς της; Δες τις ασκήσεις που κάνει (Vid&Pics)

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Θέλεις να αποκτήσεις τους γλουτούς της; Δες τις ασκήσεις που κάνει (Vid&Pics)

Συμβουλές για να αποκτήσουμε τους τέλειους γλουτούς έδωσε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου στην εκπομπή «Το πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός, Μάγκυ Χαραλαμπίδου, συνδέθηκε μέσω skype με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της και παρουσίασε τρεις ασκήσεις για να αποκτήσουμε «σιδερένιους» γλουτούς.

Αναφερόμενη στην καραντίνα είπε ότι «μένουμε μαζί με τον σύντροφό μου και κάνουμε πολλή γυμναστική. Θεωρώ πώς το ζευγάρι δε πρέπει να είναι όλη την ημέρα μαζί γιατί δεν θα έχει καλή κατάληξη».

Αφού ευχαρίστησε το πάνελ της εκπομπής για τα καλά του λόγια, η Μάγκυ απευθύνθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο λέγοντας ότι σήμερα θα φτιάξει…γλουτούς.Εκείνος όμως απάντησε «Και αυτό σήμερα; Έφτιαξα μαλλιά, θα φτιάξω γλουτούς; Τι άλλο θα κάνω για 65.000 ευρώ το μήνα;» σκορπώντας άφθονο γέλιο.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ξεκίνησε το μενού των ασκήσεων με διατάσεις. Όπως η ίδια είπε «παίρνω τη στάση της γάτας, ξαπλωμένη στα τέσσερα». Εν συνεχεία, έδειξε προβολές, στατικές και εν κινήσει.Μάλιστα σχολίασε και τον κορσέ που φορούσε κατά τη διάρκεια της σύνδεσης.

«Φοράω έναν κορσέ που δείχνει τον π@π@ μου πιο ωραίο και με βοηθάει να χάνω και πόντους λόγω παραγωγής θερμότητας». Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει γυμναστική από Δευτέρα ενώ η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε ότι έχει να γυμναστεί από τα μαθητικά της χρόνια.

Δες τη gallery με τις αρετουσάριστες φωτογραφίες και θα πεισθείς ότι έχει τέλειους γλουτούς και στη συνέχεια κάνε μαζί της τις ασκήσεις στο παρακάτω βίντεο!

Πηγή: Gossip-tv.gr