GOSSIP

«Κύμα» συγκίνησης στα χθεσινά Diana Awards με τον λόγο του Harry

«Κύμα» συγκίνησης στα χθεσινά Diana Awards με τον λόγο του Harry

Ο Harry μίλησε για την Diana 

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους στα χθεσινά Diana Awards. Αν ζούσε, η Diana εχθές θα έσβηνε τα 59α κεράκια της έχοντας στο πλευρό της όχι μόνο τα παιδιά της αλλά και τα εγγόνια της. Δεν πρόλαβε να ζήσει όσα ήθελε και εχθές ο κόσμος της τίμησε με τον δικό του τρόπο.

Όλοι δάκρυσα βλέποντας και ακούγοντας τον Harry να βγάζει ίσως τον πιο συγκινητικό λόγο, αποθεώνοντας τη μητέρα του.

«Είμαι απίστευτα περήφανος που είμαι μέρος αυτών των βραβείων, καθώς τιμούν την κληρονομιά της μητέρας μου και αναδεικνύουν τον καλύτερο εαυτό της σε ανθρώπους σαν κι εσάς. Όλοι κάνετε τόσο απίστευτη δουλειά και σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, έχετε βρει τη δύναμη και την έμπνευση μέσα σας για να αφήσετε ένα θετικό σημάδι στον κόσμο. Ξέρω ότι η μητέρα μου ήταν μια έμπνευση για πολλούς από εσάς και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα πολεμούσε μαζί σας. Όπως πολλοί από εσάς, δεν πήρε ποτέ την εύκολη διαδρομή, ή τη δημοφιλή ή την άνετη. Αλλά υπερασπίστηκε πράγματα και υπερασπίστηκε τους ανθρώπους που το χρειάζονταν».

Τα βραβεία Diana τιμούν τους νέους ηλικίας 9 έως 25 ετών για τις φιλανθρωπικές τους προσπάθειες. Η Diana πίστευε πως οι νέοι άνθρωποι έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Αυτό ήταν το όραμά της.

Μόνο ο Harry θα μπορούσε πραγματικά να μας συγκινήσει τόσο πολύ απλά και μόνο με έναν λόγο.

Μπορείς να δεις την ομιλία του παρακάτω στο βίντεο.