GOSSIP

Τι αποκάλυψε για τον Πρίγκιπα George η νονά του;

Τι αποκάλυψε για τον Πρίγκιπα George η νονά του;

Εκτός από νονά του μικρού πρίγκιπα ήταν και πολύ καλή φίλη της πριγκίπισσας Diana

Η Julia Samuel αποκάλυψε ότι αγοράζει στον πρίγκιπα George αδιανόητα θορυβώδη παιχνίδια, τα οποία μάλιστα είναι και τόσο… περίπλοκα που ο Πρίγκιπας William για να τα συναρμολογήσει κάνει και μια ολόκληρη μέρα.

Η ψυχοθεραπεύτρια που ήταν και καλή φίλη της πριγκίπισσας Diana, είπε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη: «Ο George είναι υπέροχος. Είναι αστείος και τρελιάρης και γελαστός και Θεέ μου πόσο θα τον αγαπούσε η Diana. Είναι θλιβερό για όλους τους. Έτσι είμαι κι εγώ για τον George όπως ήταν εκείνη για εμάς, που μας έδινε απίστευτα παιχνίδια που ήταν τρομερά θορυβώδη και χρειαζόταν πολύς χρόνος για να συναρμολογηθούν».

Όσο για τις αναμνήσεις που έχει από την Diana, είπε: «Εκείνη την εποχή και αυτό που αισθάνομαι τώρα αναδρομικά είναι σε εντελώς αντίθετα άκρα. Ήμουν εξοργισμένη εκείνη την εποχή που οι άνθρωποι έκλαιγαν όταν δεν την είχαν συναντήσει ποτέ. Δεν έβγαζε νόημα. Αλλά δεν πήρε πολύ για να αντιληφθώ ότι οι άνθρωποι αισθάνονταν ότι τη γνώριζαν, την ευαισθησία της με την οποία συνδέθηκαν. Ποτέ δεν πιστεύεις ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και μετά βλέπεις κάποιον σαν αυτή. Το να είσαι τόσο ανοιχτή και ειλικρινής και ευάλωτη αλλά και αυθεντική όπως ήταν αυτή, άλλαξε τον κόσμο και σίγουρα άλλαξε τη Μεγάλη Βρετανία. Είχε μεγάλη επίδραση σε όλους μας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μητσοτάκης στο Ελληνικό: Ο τόπος αυτός θα γίνει κυψέλη ανάπτυξης (pics & vid)