GOSSIP

Τι προτιμούν για πρωινό τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Τι προτιμούν για πρωινό τα μέλη της βασιλικής οικογένειας

Ποιο είναι το αγαπημένο πρωινό της Κate Middleton και ποιο της βασίλισσας Ελισάβετ;

Έχεις διαβάσει πολλά και διάφορα άρθρα γύρω από τη βασιλική οικογένεια, τις συνήθειες των μελών, τις παραξενιές τους και άλλα πολλά.

Τι υπάρχει όμως στο τραπέζι της βασιλικής οικογένειας και τι προτιμά κάθε μέλος της για πρωινό; Γιατί όπως και να το κάνουμε , όλοι έχουμε δικαίωμα σ' ένα καλό πρωινό, έτσι ακριβώς όπως το θέλουμε.

Το πρωινό της Βασίλισσας Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' απολαμβάνει δύο διαφορετικά πρωινά. Πρώτα απ' όλα ξεκινά την ημέρα της απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι με το αγαπημένο της Earl Grey τσάι που συνοδεύεται με μπισκότα ενώ ακολουθεί το πραγματικό πρωινό της στην ιδιωτική τραπεζαρία του Buckingham Palace. Το πρωινό αυτό περιλαμβάνει δημητριακά, τοστ με μαρμελάδα και γιαούρτι. Σύμφωνα με το βιβλίο «Dinner at Buckingham Palace», η Αυτού Μεγαλειότης δεν θα έλεγε όχι σε μια καπνιστή ρέγγα το πρωί: μια συνήθεια που προέρχεται άμεσα από τα χρόνια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου όταν η Ελισάβετ και η Μαργαρίτα ζούσαν στο Γουίντσορ.

Το πρωινό της της Kate Middleton

H Δούκισσα του Κέιμπριτζ προτιμά πάντα ένα υγιεινό πρωινό που περιλαμβάνει κουάκερ, συνοδευόμενα από ένα σούπερ-ενεργητικό smoothie το οποίο, όπως αποκαλύπτεται από το MailOnline, αποτελείται από λάχανο, σπιρουλίνα, σπανάκι, κόλιανδρο, βατόμουρα και μαρούλι. Ένα πραγματικό ελιξίριο νεότητας, όπως λένε οι ειδικοί.

Το πρωινό του Πρίγκιπα William

Ο μελλοντικός Βασιλιάς της Αγγλίας προτιμά την παράδοση:το πρωινό του αποτελείται από το παραδοσιακό αγγλικό πρωινό με τηγανητά αυγά, λουκάνικο, μπέικον, ντομάτες, μανιτάρια και τοστ με βούτυρο.

Το πρωινό του Πρίγκιπα Κάρολου και της Cammilla Parker Bowles

Τα αυγά είναι όλα όσα προτιμά το βασιλικό ζεύγος. Για την Camilla Parker Bowles, το πρώτο γεύμα είναι ομελέτα από αυγά που προέρχονται από τις κότες που διαθέτει η βασιλική οικογένεια στα κτήματά της. Ο Πρίγκιπας Κάρολος, από την άλλη πλευρά, αγαπά τα ψητά αυγά με τυρί: μια πραγματική σπεσιαλιτέ που παρασκευάζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.