GOSSIP

Ο Kevin Costner μιλάει για τη σχέση του με τον Sean Connery

Ο Kevin Costner μιλάει για τη σχέση του με τον Sean Connery

Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για τον εικονικό ηθοποιό.

Ο θάνατος του Sean Connery στις 31 Οκτωβρίου αποτέλεσε ένα γεγονός που άφησε τον πλανήτη άλαλο. Ακόμα και ολοκληρώνοντας το 90ο έτος της ηλικίας του, ήταν ο ηθοποιός που είχε μετατρέψει τον εαυτό του σε σύμβολο με το οποίο χαρακτηρίστηκε ολόκληρος ο κινηματογράφος. Δεν ήταν μόνο οι ηθοποιοί εκείνοι που τον κοίταζαν για θαυμασμό και έμπνευση, αλλά και όλο το κοινό γενεών που είχε δημιουργήσει.

Πολλοί ήταν οι άνθρωποι του χώρου που στο άκουσμα των νέων έσπευσαν να αφιερώσουν το δικό τους μήνυμα. Με μία απώλεια τέτοιου μεγέθους στον κινηματογράφο, άλλωστε, δε θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό. Ήταν για πολλούς ο πιο εικονικός James Bond και πολλοί ηθοποιοί που ακολούθησαν μετέπειτα στράφηκαν στη δουλειά του για να «χτίσουν» τον δικό τους ρόλο, ακόμα κι αν εκείνος δεν είχε σχέση με τον 007.

Ένας από αυτούς, ο Kevin Costner, έκανε ένα από τα πιο άρτια τοποθετημένα tweet την ημέρα του θανάτου του:


«Εγώ, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, στενοχωρήθηκα πολύ όταν έμαθα για τον θάνατο του Sean Connery εκείνο το πρωί. Ο Sean ήταν ένας ικανός ηθοποιός που ήταν εξαιρετικά περήφανος για τη δουλειά του, ειδικά για τη δουλειά του στο stage. Και, παρά το ότι ήταν ένας μετρημένος άνθρωπος, εμένα με λογάριαζε πολύ, επαγγελματικά και προσωπικά. Ήταν ο μεγαλύτερος σταρ που έχω δουλέψει και θα είμαι για πάντα ευγνώμων να είμαι συνδεδεμένος μαζί του στον κινηματογράφο. Ο Sean Connery ήταν ο άντρας της αντροπαρέας που είχε μία καταπληκτική καριέρα»

Με αφορμή τη σχέση τους, ανατρέξαμε σε μία συνέντευξη του ηθοποιού στο To Rich Eisen Show, όπου ο ίδιος είχε μιλήσει δύο χρόνια πριν για τη σχέση του με τον Connery.