GOSSIP

Καπετάνιος: Η τραγική οικονομική κατάσταση και η νέα γυναίκα στη ζωή του

Καπετάνιος: Η τραγική οικονομική κατάσταση και η νέα γυναίκα στη ζωή του

Ο Γιάννης Καπετάνιος είναι από τους ηθοποιούς που δεν συνηθίζουν να δίνουν συχνά συνεντεύξεις.

 

Ο ίδιος, μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι ηθοποιοί αυτή την περίοδο, για τη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε τις δυσκολίες που βιώνει ο κλάδος του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση. Εγώ δούλεψα μέσα στο 2020 μόνο 3 ½ μήνες και είμαι και προνομιούχος γιατί ήμουν με τον Μάρκο Σεφερλή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον συνεργάτη του, τονίζοντας το πόσο καλός εργοδότης είναι. Ο Γιάννης Καπετάνιος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Μάρκος είναι πολύ καλός εργοδότης. Δεν έχει αφήσει ποτέ απλήρωτο κανέναν. Πληρωνόμαστε στην ώρα μας και αν χρειαστείς κάτι θα σταθεί δίπλα σου».

Ο ηθοποιός τοποθετήθηκε και στο όλο θέμα που έχει προκύψει ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον κουμπάρο του με την ταινία «Χαλβάη 5-0» και τα πνευματικά της δικαιώματα. «Παρεξηγήσεις συμβαίνουν πάντα, αλλά τώρα θα μιλήσει η δικαιοσύνη, γιατί ο Μάρκος δεν αφήνει μύγα στο σπαθί του όταν θίγεται προσωπικά και επαγγελματικά».

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια, ο Γιάννης Καπετάνιος αποκάλυψε ότι θα είναι ξανά μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή καθώς είπε: «Τώρα ετοιμάζει διάφορα πράγματα ο Μάρκος και θα είμαστε πάλι μαζί. Ετοιμαζόμαστε να μπούμε πάλι σε πλατό και σε στούντιο».

Ο Καπετάνιος αναφέρθηκε και στα υψηλά ποσά που έχουν αποκαλύψει συνάδελφοί του πως έπαιρναν από την τηλεόραση κάποτε. Συγκεκριμένα είπε: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά τα λεφτά».

Ο ηθοποιός επίσης μίλησε για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως είναι σε σχέση και πως πάντα ήθελε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, όμως μέχρι στιγμής δεν είχε την τύχη να πετύχει τον στόχο του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού.