GOSSIP

Τα άγνωστα hobbies των celebs που δεν θα πιστεύεις ότι έχουν

Τα άγνωστα hobbies των celebs που δεν θα πιστεύεις ότι έχουν

Αυτό ναι, είναι κάτι που δεν περίμενες να μάθεις!

Όπως όλοι, έτσι και οι celebrities έχουν τις… αδυναμίες τους, τα hobbies τους και τις… περίεργες συλλογές τους. Τι κι αν ο ελεύθερός τους χρόνος είναι κάπως περιορισμένος, βρίσκουν τον τρόπο να ηρεμούν. Μπορεί να τους έχεις συνηθίσει στη μεγάλη οθόνη, καθώς ενσαρκώνουν πρόσωπα από κάποια άλλη εποχή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως τους γνωρίζεις και απόλυτα. Αλήθεια έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι κάνουν στον ελεύθερό τους χρόνο, ποια τα hobbies τους και οι περίεργες ασχολίες τους;

Μερικοί διάσημοι αστέρες του Hollywood λατρεύουν τις συλλογές. Άλλοι έχουν περίεργα hobbies και άλλοι ίσως να έχουν και το ίδιο hobby με εσένα, σίγουρα όμως μόλις μάθεις περισσότερα θα εντυπωσιαστείς.

Ο Tom Hanks λατρεύει τις γραφομηχανές και έχει μια τεράστια συλλογή. Το άξιο λόγου είναι ότι σχεδόν όλες λειτουργούν. Όπως αναφέρεται και στο Typewriters, αυτό είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό hobby για τον Tom. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τόσο στο Typewriters, όσο και στο TheTalko, αυτή η αγάπη του φαίνεται να γεννήθηκε περί του ’70. Πήγε την πρώτη του γραφομηχανή για επισκευή σε ένα κατάστημα στο Cleveland όπου η συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη του άλλαξε εντελώς τη ζωή.

Leslie Mann: Όπως αναφέρεται στο Tribute, η Leslie από την ηλικία των 10 ετών κάνει το λεγόμενο… unicycle, το ποδήλατο με τη… μια ρόδα. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της στο «The Oprah Winfrey Show» παραδέχθηκε ότι αυτό είναι ένα από τα κρυφά της ταλέντα και κάνει τρελές φιγούρες.

Jennifer Garner: Παίζει σαξόφωνο και μάλιστα είναι αρκετά καλή. Αν και δεν έχει συνδυάσει αυτό το ταλέντο με τους ρόλους της, πρέπει να ξέρεις ότι το hobby της είναι το σαξόφωνο. Δεν είναι πάντως λίγες οι φορές που την έχουμε δει να παίζει!

Jonny Depp: Ναι, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται ο Jonny έχει μια τεράστια συλλογή από κούκλες Barbie. Όπως αναφέρεται και στο cheatsheet, η συλλογή του είναι τεράστια και μέσα σε όλες τις κούκλες υπάρχουν vintage και σπάνια κομμάτια, από όλες τις εποχές.

Perce Brosnam: Είναι ειδικός σε αυτό που αποκαλούν… Fire Eater. Ναι, σωστά κατάλαβες. Βγάζει φωτιές από το στόμα του. Σύμφωνα με το flipthemoviescript, ο Perce έγινε καλός σε αυτό από τα χρόνια της εφηβείας του και μάλιστα για τρία περίπου χρόνια παρουσίαζε το show του. Αφού το 1969 πήγε σε ένα εργαστήριο υποκριτικής γνώρισε έναν εκπαιδευτή της τέχνης αυτής και στην πορεία ο Perce έγινε αντιληπτός από ένα πράκτορα τσίρκου. Έτσι κατάφερε και μπήκε για τρία χρόνια σε αυτήν τη δουλειά.