Photos

GOSSIP

Η Ναταλί Κακκαβά στόλισε και έδωσε την καλύτερη ευχή!

Η Ναταλί Κακκαβά στόλισε και έδωσε την καλύτερη ευχή!

Η Ναταλί Κακκαβά στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της και το μοιράστηκε στα social media.

H παρουσιάστρια και σύζυγος του Γρηγόρη Κουντάρα δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έδωσε τις πιο ωραίες της ευχές για το νέο έτος που θα υποδεχτούμε σε ένα μηνά ακριβώς!

Η Ναταλί Κακκαβά ποζάροντας μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της έγραψε στους θαυμαστές της: «Καλό μας μήνα φίλοι μου.. Ας προσπαθήσουμε, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται, να βρίσκουμε κάθε μέρα ένα λόγο να χαμογελάμε... Ας το δούμε και πρακτικά.. το 2020 φεύγει...Ο νέος χρόνος θα είναι σίγουρα καλύτερος... Καλημέραααα..». Τα σχόλια κάτω από την εν λόγω φωτογραφία ήταν πολλά, καθώς οι θαυμαστές της ελπίζουν κι εκείνοι σε ένα έτος διαφορετικό από αυτό που διανύουμε, χωρίς κορονοϊό και καραντίνες.

Η παρουσιάστρια διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με το κοινό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φορές στιγμές της από την καθημερινότητα και προσωπικές της στιγμές με τα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Επιπλέον αξίζει να αναφερθούμε στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν την Νάταλι Κακκαβά στο ρόλο της παρουσιάστριας για την δεύτερη σεζόν του Big Brother στον ΣΚΑΪ. Το ρεπορτάζ ανέφερε: «Είναι στις εισηγήσεις την παραγωγής προς το κανάλι, αν συνεχιστεί το Big Brother και την επόμενη σεζόν, θέλουν τη Ναταλί Κάκκαβα. Δεν τίθεται θέμα παρουσίασης του Ανδρέα Μικρούτσικου, γιατί ο Ανδρέας πλέον έχει ριζικές διαφωνίες με το στήσιμο του παιχνιδιού» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Λεμπιδάκης με τον σύζυγο της Ναταλί Κακκαβά, Γρηγόρη Γκουντάρα να τονίζει πως αν είναι να είναι καλά και να νιώθει καλά η γυναίκα του, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα σε μία τέτοια προοπτική».

Δείτε την φωτογραφία της Ναταλί Κακκαβά!