GOSSIP

Έτοιμη για την πολιτική η Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Έτοιμη για την πολιτική η Άννα Μαρία Ψυχαράκη!

Η νικήτρια του Big Brother δηλώνει έτοιμη να μπει στην πολιτική σκηνή

Σχεδόν μία βδομάδα μετά τον τελικό του Big Brother, η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι, Άννα Μαρία Ψυχαράκη ζει την απόλυτη ευτυχία.

Η 36χρονη παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, αποκαλύπτωντας τα όνειρά της, που φτάνουν ακόμα και μέχρι την πολιτική.

«Νιώθω πολύ ευλογημένη, γιατί ο κόσμος με κατανόησε και γι’ αυτό με δικαίωσε με πολλές πράξεις αγάπης. Πάντα ο άνθρωπος πιστεύει αυτό που θέλει. Το πίστευα επειδή το ήθελα και, όταν έγινε, δεν το πίστευα», αναφέρει.

Για το τι κάνει το έπαθλο των 100.000 ευρώ: «Είναι ένα ποσό το οποίο δεν το είχα δει ποτέ ως χρηματικό έπαθλο, γι’ αυτό, άλλωστε, το έχω ονομάσει έπαθλο αγάπης. Αυτό το έπαθλο αγάπης θέλω να το μοιραστώ με τους συνανθρώπους μας», εξηγεί.

Η συζήτησή φτάνει μέχρι τις πολιτικές εξελίξεις και αν της έκαναν πρόταση να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, τι θα έκανε: «Θα έλεγα ναι δίχως δεύτερη σκέψη. Η πολιτική ασχολείται με τα κοινά, με τον άνθρωπο – αυτό που κάνω όλη μου τη ζωή. Θα ήθελα να γίνω βουλευτίνα. Και όχι μόνο – και υπουργός. Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου», σημειώνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Ράπισμα» στην Τουρκία: Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ