GOSSIP

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ειρωνικό σχόλιο για την παραγωγή του Survivor

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το ειρωνικό σχόλιο για την παραγωγή του Survivor

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο πρώην παίκτης του Survivor μάλλον δεν εντυπωσιάστηκε από τις φετινές αλλαγές στο παιχνίδι.

Πρεμιέρα για το νέο Survivor. Διάσημοι και Μαχητές ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο, όπου και θα πρέπει να συμβιώσουν για τους επόμενους μήνες. Μάλιστα η παραγωγή έχει φροντίσει αρκετά ώστε να ανανεωθεί η εικόνα αλλά και η ροή του ριάλιτι.

Η μεγάλη αλλαγή ωστόσο ήρθε στη θέση του παρουσιαστή, με τον Σάκη Τανιμανίδη να δίνει σκυτάλη στον Γιώργο Λιανό.

"Η ζωή μας όμως είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, μια πορεία από διαφορετικά στάδια. Και το δικό μου στάδιο αυτή τη στιγμή είναι ίσως το σημαντικότερο από όλα, αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τη γέννηση των 2 μας παιδιών. Η Χριστίνα λόγω της δίδυμης κύησης θα πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, έτσι κι εγώ αυτήν την περίοδο προτιμώ να μείνω δίπλα στην οικογένεια μου και να μην χάσω όλες αυτές τις ανεκτίμητες στιγμές μέχρι και την γέννα.⁣Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του Survivor, όλους τους παίκτες, τον ΣΚΑΙ, ευχαριστώ τον Acun για την εμπιστοσύνη του, και φυσικά ευχαριστώ όλους εσάς τους τηλεθεατές για την αγάπη σας...σας αγαπώ έναν έναν πραγματικά", ήταν το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη για την αποχώρησή του από την παραγωγή του Survivor.

Φυσικά, από την πρεμιέρα του ριάλιτι δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα πρώτα σχόλια αλλά και οι throwback φωτογραφίες των πρώην παικτών. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, παρακολουθώντας το νέο αγώνισμα ασυλίας το οποίο θα εξασφάλιζε και την τροφή των παικτών, απάντησε μέσω instagram με το δικό του σχόλιο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Χαρδαλιάς: Παράταση σκληρών μέτρων σε Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Κοζάνη - Πού θα γίνει άρση