Photos & Video

GOSSIP

Νίκος Ψαρράς: Η γνωριμία, ο γάμος με την γυναίκα του και η συνεργασία με τον Ρώμα!

Νίκος Ψαρράς: Η γνωριμία, ο γάμος με την γυναίκα του και η συνεργασία με τον Ρώμα!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα το πρωί ο Νίκος Ψαρράς στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Το πρωινό».

Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με τον Χάρη Ρώμα στο «Καφέ της Χαράς», τον 6χρονο γιο του αλλά αναφέρθηκε και στην γνωριμία του με την γυναίκα του, εξηγώντας πως κατέληξαν στο γάμο!

Μιλώντας για το ρόλο του στο «Καφέ της Χαράς» είπε: «Πρώτη φορά θα με δω. Είμαι ο Ιάσωνας ο σύντροφος της Ρένιας Λουϊζίδου. Σεναριακά είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Είναι ένας μεγάλος έρωτας. Έρχονται στο Κολωκοτρονίτσι για να ανοίξουν μια ξενοδοχειακή μονάδα και να το κάνουν σούπερ χειμερινό προορισμό. Είναι για πέντε επεισόδια. Έρχεται και παρ’ ότι τον ερωτεύεται όλο το χωριό γιατί είναι ωραίος τύπος, άνετος, large, κάνει κάτι πραγματάκια που δεν τον κρατάνε πολύ.».

Για την γνωριμία του με την γυναίκα του Έλενα, αποκάλυψε στο πλατό της εκπομπής, o Νίκος Ψαρράς: «Η γυναίκα μου είναι σύντροφος ζωής. Είμαστε μαζί από το 2012. Γνωριστήκαμε στο Εθνικό Θέατρο, δουλεύαμε και οι δύο εκεί. Η Έλενα ως θεατρολόγος. Από την πρώτη στιγμή γνωριμίας ξέραμε ότι θα είμαστε μαζί και πολύ σύντομα ήμασταν μαζί. Συγκατοικήσαμε αμέσως. Το timing είναι πολύ σημαντικό σε ότι και αν κάνουμε.».

Και συνέχισε, λέγοντας: Η Έλενα δεν αγαπάει τη δημοσιότητα. Πολλές φορές ξαφνιαζόμαστε όταν βλέπουμε μια φωτογραφία επειδή ήμασταν μαζί για ψώνια στο κέντρο ή στην Κηφισιά. Γιατί είμαστε ατημέλητοι με φόρμες. Είναι όμορφη η γυναίκα μου. Είναι όμορφη και μέσα της. Είναι πολύ καλό παιδί, ειλικρινής στη σχέση μας. Είναι σημαντικό να είσαι ανοιχτός στη σχέση. Και εγώ είμαι ανοιχτός, πιστός και περήφανος για όλο αυτό. Είναι ωραίο να τον τιμάς τον άνθρωπό σου. Σε εμάς δεν θα τελειώσει ο έρωτας είμαι σίγουρος. Παντρεύτηκα σε μια ηλικία που την είχα ζήσει τη ζωή μου. Είμαι 49. Την Έλενα τη γνώρισα στα 39 μου. Εγώ είχα ζήσει τη ζωή, δεν είχα απωθημένα.».

Δείτε το video.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα καταστήματα: Με click in shop, SMS και περιορισμούς - Όλες οι λεπτομέρειες