Photos

GOSSIP

Κατερίνα Τσάβαλου: Έτσι ευχήθηκε για τα γενέθλια της 3χρονης κορούλας της!

Κατερίνα Τσάβαλου: Έτσι ευχήθηκε για τα γενέθλια της 3χρονης κορούλας της!

H κόρη της Κατερίνας Τσάβαλου και του Δημήτρη Στεργίου μεγαλώνει και σήμερα (25/1) έγινε 3 χρόνων!

Η γνωστή ηθοποιός τρέφει μεγάλη αδυναμία στην κορούλα της και μας το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία! Έτσι σήμερα, η Κατερίνα Τσάναλου ανάρτησε μια φωτογραφία με την κόρη της Μαρία – Μελίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο!

Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζεται η κόρη της δημοφιλούς ηθοποιού να κρατάει ένα μπαλόνι με τον αριθμό 3, καλύπτοντας φυσικά το πρόσωπό της!

Τα λόγια που έγραψε συνοδεύοντας την φωτογραφία η Κατερίνα Τσάβαλου ήταν: «Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα λατρεία μου!!! Να έχεις υγεία άπειρη αγάπη και τύχη στη ζωή σου!!! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου!!! Σε λατρεύουμε απέραντα!!!».

Η Κατερίνα Τσάβαλου είναι μια τρισευτυχισμένη μανούλα και αξίζει να θυμηθούμε όλα όσα είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη για τον ρόλο της μητέρας!

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Αυτόν τον ρόλο δεν τον αλλάζω με τίποτα. Κάθε μέρα ευχαριστώ τον θεό που με αξίωσε να γίνω μάνα και το λέω πραγματικά, με όλες τις δυσκολίες γιατί δεν είναι εύκολο, κάθε φορά κρίνεσαι και κρίνεις τον εαυτό σου αν τα καταφέρεις, είναι μεγάλη ευθύνη. Ακόμα και τώρα που δεν δουλεύω, είναι ωραία που είμαστε όλοι εδώ μαζί. Είμαι συνέχεια με την κόρη μου, ζω όλες τις στιγμές, αλλά για να είναι ευτυχισμένη μια μητέρα, πρέπει να υπάρχει ισορροπία, η δουλειά, δεν είναι μόνο για τα λεφτά και για την επιβίωση, είναι και για να ξεφεύγεις, ν' αλλάζει παραστάσεις. Όταν λέμε δουλειά, να δουλεύει λίγο, όχι να φεύγεις το πρωί και να γυρίζει το βράδυ, γιατί προτεραιότητα είναι το παιδί.».

Δείτε την φωτογραφία της Κατερίνας Τσάβαλου από τα γενέθλια της κορούλας της!