GOSSIP

Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψε στην εκπομπή - Τα πρώτα λόγια του (vid)

Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψε στην εκπομπή - Τα πρώτα λόγια του (vid)

Στη «Φωλιά των Κου Κου» επέστρεψε κανονικά ο Κρατερός Κατσούλης μετά την απουσία λίγων ημερών λόγω κρούσματος στο «Your Face Sounds Familiar», στο οποίο ο ηθοποιός συμμετέχει.

Ο παρουσιαστής ήταν στη θέση του χαμογελαστός και ευδιάθετος και φυσικά δεν μπορούσε να μην ευχαριστήσει όλους όσους έστειλαν μηνύματα.

«Είναι αυτές οι μικρές στιγμές που κάνουν τη ζωή μας πιο όμορφη, αυτό που μπορεί κανείς να ξαναβρεθεί με τους αγαπημένους του… Είμαι καλά ήταν προληπτικό. Είναι το πρωτόκολλο έτσι που έπρεπε όλοι οι άνθρωποι του YFSF να είμαστε εκτός. Επιστρέφουμε όλοι στη θέση μας», υπογράμμισε ο παρουσιαστής.

«Τα καλά νέα είναι ότι είμαστε 1.800 και αυξανόμαστε. Γνωρίζετε πολύ καλά τι συμβαίνει για όλες αυτές τις καταγγελίες, για όλα τα σχόλια που έχουν γραφτεί, όλοι αναμένουμε να δούμε τις εξελίξεις. Προσωπικά έχει τοποθετηθεί ο καθένας μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς… Είναι η στιγμή που πρέπει όλοι να μιλήσουμε», είπε ο Κρατερός, αναφερόμενος και στα όσα γίνονται στον χώρο του θεάτρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επισης:

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: Νοσηλεύτρια με αυτοάνοσο παρέλυσε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου του κορονοϊού