GOSSIP

Γιώργος Θεοφάνους: Τι αναφέρει το εξώδικο που του έστειλε η μητέρα του Παντελίδη για τις «κατάρες»

Γιώργος Θεοφάνους: Τι αναφέρει το εξώδικο που του έστειλε η μητέρα του Παντελίδη για τις «κατάρες»

Εξώδικο από την Αθηνά Παντελίδη στον Γιώργο Θεοφάνους για τις δηλώσεις προ ημερών του μουσικοσυνθέτη, για κατάρες σε αυτόν και τα παιδιά του

«Πόλεμος» φαίνεται πως ξέσπασε ανάμεσα στη μητέρα του Παντελή Παντελίδη, Αθηνά και τον Γιώργο Θεοφάνους. Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδη είναι έτοιμη να μηνύσει τον μουσικοσυνθέτη, αν δεν ανακαλέσει τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε πως την άκουσε πάνω από τον τάφο του γιου της, να καταριέται αυτόν και τα παιδιά του.

Μάλιστα η Αθηνά Παντελίδη απέστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους με τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα να μιλά στην Espresso για όλα όσα έχουν συμβεί.

«Στο εξώδικο που στείλαμε ζητάμε από τον κύριο Θεοφάνους να ανακαλέσει όσα είπε, διότι διαφορετικά θα κινηθούμε εναντίον του νομικά. Όλα αυτά που ειπώθηκαν είναι ψέματα. Η Αθηνά Παντελίδη δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον Θεοφάνους και δεν τον ξέρει προσωπικά. Μάλιστα, δεν πήγε καν στην κηδεία του Παντελή Παντελίδη ο Γιώργος Θεοφάνους. Η πελάτισσά μου νιώθει προσβεβλημένη ως γυναίκα και μητέρα από τις δηλώσεις του και ζητάει να ανακαλέσει άμεσα» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολυτεχνείο: Ένταση στην πύλη! Πέταξαν το στεφάνι των Ελλήνων βουλευτών

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)

Πανδημία: Όχι σε νέα μέτρα και lockdown σε μη εμβολιασμένους – Τα πρώτα φύλλα πορείας σε γιατρούς