GOSSIP

Γιώργος Σαρρής: Γιατί διαλύθηκαν οι Ζιγκ-Ζαγκ

Γιώργος Σαρρής: Γιατί διαλύθηκαν οι Ζιγκ-Ζαγκ

Στην παρέα του «The 2Night Show» της Δευτέρας (16/5), καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Γιώργος Σαρρής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής των «Ζιγκ Ζαγκ» μίλησε για την 20ετή πορεία του συγκροτήματος, την αγάπη που πήραν από τον κόσμο, τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μεταξύ των μελών και μοιράστηκε τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες τους επιτυχίες αλλά και το διαζύγιο με τη γυναίκα του που τελικά ξαναπαντρεύτηκε.

«Ίσως ήμασταν το συγκρότημα που κράτησε περισσότερο από όλα. Όλα τα άλλα είχαν διακοπή κάπου στη μέση κι εμείς κρατηθήκαμε 17 χρόνια όλοι μαζί, όπως ήμασταν. Όσο περνούσαν τα χρόνια κι η δημοτικότητα του γκρουπ άρχισε να πέφτει, άρχισαν και τα προβλήματα. Όχι ότι ο ένας τα έριχνε στον άλλον αλλά εκεί αρχίζουν εκνευρισμοί και γιατί δεν κάναμε αυτό και να κάνουμε εκείνο. Υπήρχαν διαφωνίες προς την πορεία του γκρουπ. Η ατομικότητα των καλλιτεχνών είναι στον υπέρτατο βαθμό, παρόλο που δεν ήμασταν έτσι» είπε ο Γιώργος Σαρρής.

«Να σου πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι θα διαλυθεί το συγκρότημα και δεν ήμουν προετοιμασμένος για αυτό. Ουσιαστικά αποχωρήσαμε ένας ένας κι εγώ επέστρεψα μετά από μια τετραετία που ήμουν εκτός αλλά η εποχή ήταν πλέον διαφορετική. Είναι χημική ένωση το συγκρότημα. Ήμασταν 4 διαφορετικά άτομα που μερικές φορές δεν μοιάζαμε σε τίποτα μεταξύ μας. Περάσαμε τρομερά αυτά τα 20 χρόνια, χωρίς ουσιαστικές διαφωνίες ή κόντρες και απορούσαμε κι εμείς οι ίδιοι» αποκάλυψε ο Γιώργος Σαρρής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι «Ζιγκ Ζαγκ» υπάρχουν ακόμα, αλλά όχι όπως ήταν στην αρχή. «Κάνουμε πολύ αραιά εμφανίσεις. Τώρα θα κάνουμε μια μικρή περιοδεία και θα ξεκινήσουμε από Αφρική».