GOSSIP

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι - Φόρεσε το σακάκι του γαμπρού χωρίς το... παντελόνι

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το ξέφρενο γαμήλιο πάρτι - Φόρεσε το σακάκι του γαμπρού χωρίς το... παντελόνι
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι.
twitter

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Πέμπτης - Τον γάμο ακολούθησε ένα ξέφρενο γαμήλιο πάρτι - Η ποπ σταρ χόρεψε με την καρδιά της και μάλιστα κάποια στιγμή έβγαλε το νυφικό και φόρεσε το σακάκι του γαμπρού Σαμ Ασγκάρι, ξέχασε όμως το... παντελόνι

Μέχρι πρωίας χόρεψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο πάρτι που ακολούθησε τον γάμο της.

Η 40χρονη τραγουδίστρια διασκέδασε με τους διάσημους καλεσμένους της και μάλιστα έκανε τις γνωστές της υπερβολές.

bs.jpg
Η επίμαχη φωτογραφία.twitter

Συγκεκριμένα, η Σπίαρς επάνω στο χωρό έβγαλε το νυφικό Versace που φορούσε και έβαλε το σακάκι του γαμπρού. Παρόλα αυτό δεν φόρεσε και το παντελόνι!

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι.twitter

Ο γάμος

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Ασγκάρι το απόγευμα της Πέμπτης. Μπορεί ο πρώην σύζυγό της να εισέβαλε στην έπαυλη της τραγουδίστριας στην Καλιφόρνια με σκοπό να καταστρέψει τον γάμο της, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Δείτε φωτογραφίες στο δημοσίευμα της Daily Mail:

Η πριγκίπισσα της ποπ σταρ και ο 28χρονος personal trainer είναι πλέον σύζυγοι!

Παρόντες στην πιο όμορφη στιγμή της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Ασγκάρι ήταν και πολλοί διάσημοι. Ανάμεσά τους η Μαντόνα, Lady Gaga, η Ντρου Μπάριμορ, η Πάρις Χίλτον, η Σελένα Γκόμεζ και οι δικοί μας Μαρία Μενούνος και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Ο Έλληνας κομμωτής είναι επί πολλά χρόνια συνεργάτης της Σπίαρς.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς που προετοίμαζε την ημέρα του γάμου της περίπου εννέα μήνες, επέλεξε να φορέσει ένα Verscace νυφικό. Η διάσημη σχεδιάστρια ήταν μάλιστα στη λίστα των καλεσμένων της.

Η άφιξη της νύφης έγινε υπό τους ήχους του τραγουδιού του Έλβις Πρίσλεϊ με τίτλο Can’t Help Falling in Love. Στο πλευρό της ωστόσο δεν είχε τους δύο γιους της, τον 16χρονο Σον Πρέστον και τον 15χρονο Τζέιντεν Τζέιμς.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος με την Μαρία Μενούνος.