GOSSIP

Dj Valentino: H απάντησή του για το viral βίντεο από τα Mad VMA – «Tο λάθος δεν ήταν δικό μου»

Dj Valentino: H απάντησή του για το viral βίντεο από τα Mad VMA
Η απάντηση του Dj Valentino που έπαιζε μουσική χωρίς... κονσόλα
Instagram

Ο Dj Valentino κλήθηκε να παίξει μουσική χωρίς κονσόλα στα φετινά Mad VMA και το βίντεο έγινε viral

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο Ταε Κβο Ντο τα Mad Video Music Awards 2022. Πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών», ενώ υπήρχαν και αρκετά ευτράπελα.

Μεταξύ άλλων, viral έγιναν οι εικόνες όπου φαίνεται ο dj Valentino να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα, πατώντας κουμπιά στον... αέρα. Ο dj Valentino μάλιστα απάντησε σε σχόλιο χρήστη στο Τwitter και προσπάθησε να εξηγήσει τι συνέβη.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό σόου και όχι κάποιο event σε κλαμπ. Θα προτιμούσα κι εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε στούντιο με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», ανέφερε αρχικά ο dj Valentino.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 μέρες δουλειά και δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός εκεί που πρέπει φίλε μου», συνέχισε ο Valentino και τέλος πρόσθεσε: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

Σχετικές ειδήσεις