GOSSIP

Μελίνα Νικολαΐδη: Αποφοίτησε και η Δέσποινα Βανδή της έδωσε μία «χρυσή» συμβουλή

Μελίνα Νικολαΐδη: Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και η Βανδή της έδωσε μία «χρυσή» συμβουλή
Η Μελίνα Νικολαΐδη το βράδυ της αποφοίτησης της με την Δέσποινα Βανδή.
Instagram / desp1navandi

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς αποφοίτησε από το  Κολλέγιο Αθηνών, η κόρη της, Μελίνα.

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Κολλέγιο Αθηνών.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Κολλέγιο Αθηνών για την τελετή της ορκωμοσίας μαζί με τον σκηνοθέτη και νονό της 18χρονης, Κώστα Καπετανίδη.

Λίγες ώρες μετά, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους ακολούθους της στο Instagram και το μήνυμά της στη λεζάντα ήταν γεμάτο ευχές για την κόρη της ενώ της έδωσε και μία «χρυσή» συμβουλή για τη ζωή της.

Η ίδια στην ανάρτηση της έγραψε: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνηγά τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να ‘χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται».

Σημειώνεται ότι η Μελίνα Νικολαΐδη αποφοίτησε μετ’ επαίνου και συγκεκριμένα με έπαινο μουσικής. Στα σχέδιά της είναι οι σπουδές στο κομμάτι της υποκριτικής στο Λονδίνο.

Σχετικές ειδήσεις