GOSSIP

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Ζουν τον έρωτα τους στο Μπαλί μετά την περιπέτεια που βίωσαν

Γερονικολού - Τσιμιτσέλης: Ζουν τον έρωτα τους στο Μπαλί μετά την περιπέτεια που βίωσαν
O Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού
Instagram / katerina_geronikolou

Τις διακοπές τους στο εξωτικό Μπαλί απολαμβάνουν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού.

Το Μπαλί επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού. Το ερωτευμένο ζευγάρι, το φετινό καλοκαίρι δεν επέλεξε κάποιο ελληνικό νησί για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να κάνουν ένα μοναδικό ταξίδι και να ζήσουν υπέροχες στιγμές που θα θυμούνται για πάντα. Στο Μπαλί κολυμπούν στις εξωτικές παραλίες, γνωρίζουν ντόπιους, δοκιμάζουν την παραδοσιακή κουζίνα και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμές από την καθημερινότητά τους εκεί.

Το ζευγάρι έπεσε θύμα κλοπής στην Ινδονησία

Υπενθυμίζεται ότι όταν το ζευγάρι έφτασε στην Ινδονησία, αντιλήφθηκε ότι όλα τα πράγματά τους είχαν κλαπεί. Η καλή τους διάθεση ανατράπηκε ωστόσο δεν τους εμπόδισε να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Κατερίνα Γερονικολού, μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, ενημέρωσε τους ακόλουθούς της πως με το που έφτασαν στην Ινδονησία, έπεσαν θύματα κλοπής χάνοντας τις βαλίτσες τους με όλα τους τα πράγματα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό κατά τη διάρκεια της χρονιάς λήστεψαν το σπίτι τους κλέβοντας τους πολύτιμα αντικείμενα.

«Πρέπει να νιώσεις λόγω εμπειρίας (κι όχι θεωρίας) πως τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Φέτος μπήκαν σπίτι μας και έκλεψαν πολύ σημαντικά αντικείμενα-νομίζαμε και νιώθαμε- κάποιας αξίας. Χάσαμε μόλις φτάσαμε στην Ινδονησία τις βαλίτσες μας με ΟΛΑ μας τα πράγματα. Φέτος είναι η χρόνια που το «μάθημα» είναι να μην στηρίζεσαι σε αντικείμενα. Μόνο σε ανθρώπους. (Και ζωάκια..!)», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού.

Σχετικές ειδήσεις