GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε πίσω τον λογαριασμό της στο Instagram - «Θα μιλήσω για την εμπειρία μου»

Ιωάννα Μαλέσκου: Πήρε πίσω τον λογαριασμό της στο Instagram - «Θα μιλήσω για την εμπειρία μου»
Η Ιωάννα Μαλέσκου.
Instagram / imaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς κατάφερε να ανακτήσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που είχε η Ιωάννα Μαλέσκου με τους χακερ. Η παρουσιάστρια έπεσε θύμα χάκερ και έχασε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αμέσως απευθύνθηκε στον Μανώλη Σφακιανάκη και την CSI Institute.

Με τη βοήθειά του κατάφερε να ανακτήσει και πάλι την πρόσβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έσπευσε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και να ευχαριστήσει δημόσια τον Μανώλη Σφακιανάκη.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο stories στα οποία ενημερώνει πως απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της και πως θα μιλήσει μελλοντικά εκτενέστερα για αυτή την άσχημη εμπειρία.

«I am back! Αγαπητοί και αγαπητές επέστρεψε και επίσημα κοντά σας! Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσα ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου κυριολεκτικά μέσα σε πανικό απευθύνθηκα στον @manos sfakianakis888 όσο εκείνος με διαβεβαίωνε ότι θα τον ανακτήσουμε εγώ ένιωθα να χάνω την ελπίδα μου.

Κι όμως με πείσμα και επαγγελματισμό εκείνος και η ομάδα του ανέκτησαν τους προφίλ μου από επιτήδειους. Τις επόμενες μέρες θα μιλήσω για όλη αυτή την εμπειρία μου, τα λάθη και όσα πρέπει να προσέχουμε! Είναι ψηφιακός κόσμος και θέλει προσοχή κανόνες πρώτος όσα νομίζεις ότι δεν θα συμβούν σε σένα πίστεψέ με μπορεί να συμβούν», έγραψε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.

Σχετικές ειδήσεις