GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: «Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα - Πολλές αναγούλες και εμετούς» (photo)

Ιωάννα Τούνη: «Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα - Πολλές αναγούλες και εμετούς» (photo)
Instagram: j.touni

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και όμως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, η σημερινή ημέρα δεν ήταν και η καλύτερη

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου περάσαν το Σαββατοκύριακό τους στην Ύδρα, με την influencer να είναι καλά μετά από αρκετές ημέρες.

Η ξανθιά καλλονή διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και από την αρχή έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πως έχει δυσκολίες, που μάλιστα την ανάγκασαν να μείνει σπίτι για αρκετές ημέρες.

Σε σημερινή της ανάρτηση στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως σήμερα δεν ήταν και στα καλύτερά της, αλλά δεν γκρινιάζει γιατί «το μπεμπίνι ήταν καλό όλο το Σαββατοκύριακο».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη.

«Έχω έρθει Θεσσαλονίκη. Σήμερα δεν είχα πολύ καλή ημέρα. Είχα πολλές αναγούλες, πολλούς εμετούς… Είμαι με ρυζάκι.. Ξέρετε, πως παθαίνεις γαστρεντερίτιδα; Περίπου αυτό. Δε θα γκρινιάξω όμως γιατί το μπεμπίνι ήταν πάρα πολύ καλό όλο το Σαββατοκύριακο.

Πέρασα πάρα πολύ ωραία στην Ύδρα, δε με ζόρισε σχεδόν καθόλου οπότε όλα καλά. Έχω γεμίσει μπαταρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της»