GOSSIP

Αγγελική Ηλιάδη: Τέλος στο ειδύλλιο με Γρηγόρη Αναστασιάδη - «Έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα»

Αγγελική Ηλιάδη: Τέλος στο ειδύλλιο με Γρηγόρη Αναστασιάδη -  «Έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα»
Η Αγγελική Ηλιάδη
Instagram / aggeliki.iliadi

Αγγελική Ηλιάδη: Τίτλοι τέλους στη σχέση της με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη 

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, καθώς οι δυο τους επέλεξαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους. Η σχέση τους ξεκίνησε μέσα στην Φάρμα, αλλά τέλειωσε άδοξα όπως αποκάλυψε και ο Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του MEGA, λόγω συμφωνίας χαρακτήρων.

«Η μόνη αλλαγή στη ζωή μου μετά τη Φάρμα ήταν ότι κατέβηκα στην Αθήνα. Με την Αγγελική δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο, απλά είδαμε ότι έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχαμε πει ότι θα δούμε πώς θα πάει, αλλά έχουμε διαφορετικά ενδιαφέροντα», περιέγραψε ο γυμναστής στην συνέντευξή του.

«Όταν βλέπεις ότι ένα πράγμα χωλαίνει και από τις δύο πλευρές, καλό είναι να τελειώνει εκεί για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις και για να υπάρξει στο τέλος αυτό που λένε … καλή καρδιά. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού και ευκόλως εννοούμενη» πρόσθεσε για το τέλος της σχέσης τους. Αναφορικά με το κατά πόσο έπαιξε ρόλο στην απόφασή τους, τα παιδιά που έχει η γνωστή τραγουδίστρια σημείωσε «για την οικογένεια της Αγγελικής και τα παιδιά της, το γνώριζα από την αρχή, δεν λειτούργησε ως τροχοπέδη. Δεν ήταν πρόβλημα τα παιδιά, ήταν καθαρό επικοινωνιακό πρόβλημα δικό μας», είπε ο Γρηγόρης Αναστασιάδης.

«Προτιμώ τη διά ζώσης γνωριμία και στοχεύω στο παλιό φλερτ. Είμαι άνδρας παλαιάς κοπής, έχω ψηλά το θεσμό της οικογένειας και της θρησκείας», σχολίασε.