GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: «Ένιωσα άβολα – Κατάλαβε πως δεν ακούστηκε ωραίο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου: «Ένιωσα άβολα – Κατάλαβε πως δεν ακούστηκε ωραίο»
H Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Instagram / stam_tsimtsili

Το δικό της σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

H Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου και όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Έβλεπα λίγο αυτή τη συζήτηση που έγινε με αφορμή την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και τη σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και ένιωσα λίγο άβολα παιδιά. Δεν ξέρω αν συμφωνείτε. Θεωρώ ότι η Κατερίνα Καινούργιου που είναι ένα κορίτσι που έχει προχωρήσει τη ζωή της κι όπως είπε, δεν ήταν για εκείνη η πιο σοβαρή της σχέση, τι χρειάζεται να επικοινωνήσει αυτές τις λεπτομέρειες, όπως το ότι δεν τον ήθελε ο πατέρας της;», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συζήτηση με τους συνεργάτες της: «Κατ’ αρχήν, αν έχει μία τέτοια διαφωνία ο πατέρας σου, δεν μένεις τρία χρόνια με έναν άνθρωπο. Εγώ πιστεύω ότι η Κατερίνα το είπε όντως αυθόρμητα και είμαι σίγουρη ότι με τον τρόπο της ίσως κατάλαβε πως δεν ακούστηκε πολύ ωραίο. Επειδή είναι ένα κορίτσι που τιμά τις επιλογές της και όλοι είχαμε παρελθόν πριν τον άνθρωπο με τον οποίο κάναμε οικογένεια. Εμείς αυτή τη στιγμή θέλουμε το παρόν και το μέλλον να είναι ο άνδρας που διαλέξαμε».

«Όταν τελειώνει μία ιστορία το να λες ότι δεν τον ήθελε η μάνα σου, η ξαδέρφη σου δεν χρειάζεται. Σέβεσαι τις επιλογές σου γιατί με έναν άνθρωπο έχεις υπάρξει 2, 3, 5 χρόνια μαζί», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ευχήθηκε τόσο στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για το μωρό τους, όσο και στην Κατερίνα Καινούργιου να βρει τον έρωτα της ζωής της.