GOSSIP

Δέσποινα Καμπούρη: «Έχω βιώσει μπούλινγκ από γυναίκα στον εργασιακό χώρο»

Δέσποινα Καμπούρη: Έχω βιώσει μπούλινγκ από γυναίκα στον εργασιακό χώρο
Η Δέσποινα Καμπούρη.
Instagram / despinakampouri

Η Δέσποινα Καμπούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε έδωσε τις δικές της συμβουλές για την ρουτίνα που μπορεί να προκύψει μέσα σε ένα γάμο ενώ αναφέρθηκε και στο εργασιακό μπούλινγκ που έχει βιώσει.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Δέσποινα Καμπούρη στην τηλεόραση του Mega μίλησε μεταξύ άλλων για το πως αντιμετωπίζει τη ρουτίνα στο γάμο, το εργασιακό μπούλινγκ που έχει δεχτεί στο παρελθόν από γυναίκα και τις ενοχές που νιώθει όταν μαλώνει τα παιδιά της.

Σχετικά με την ρουτίνα που επέρχεται σε ένα γάμο συμβούλευσε: «Σε ένα γάμο είναι να μην φοβόμαστε τη ρουτίνα. Είναι σαν τον πρωινό καφέ, δεν έχει την ίδια γεύση κάθε μέρα αλλά είναι απαραίτητος».

Αναφορικά με τον άντρα της είπε: «Το κίνητρο στη σχέση με τον άντρα μου είναι η αγάπη που του έχω. Δεν ξεχνώ ποτέ ότι ερωτευτήκαμε κεραυνοβόλα».

«Έχω βιώσει μπούλινγκ από γυναίκα στον εργασιακό χώρο. Στο τέλος της ημέρας ότι έχω, το χρωστάω σε αυτές τις γυναίκες που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη» συνέχισε.

Όσον αφορά τα παιδιά της είπε: «Με θυμώνουν τα παιδιά μου κάποιες φορές και αν τύχει και κάποια στιγμή να χάσω τον έλεγχο, κλαίω μόνη μου το βράδυ».

Σχετικές ειδήσεις

«Love Island»: Η μεγάλη αλήθεια που κανείς δεν παρατήρησε στην πρεμιέρα

Οι «Love Island» φωτογραφίες του Νικήτα Αργυρόπουλου που θα κοιτάζουν οι fans όσο είναι Τενερίφη

Κλαούντια Πένκα: Το βαρύ πυροβολικό του Love Island