GOSSIP

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι δυο μεγάλοι έρωτες της ζωής της

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι δυο μεγάλοι έρωτες της ζωής της
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη
Glomex

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε για τους μεγάλους έρωτες της ζωής της ενώ συγκλόνισε για τον θάνατο της μητέρας της «Η μαμά ήταν πεθαμένη, πήγα και τη χάιδεψα»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και παραχώρησε μια συγκινητική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα.

Η σπουδαία ηθοποιός και χορεύτρια του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου εξομολογήθηκε τους δυο έρωτες της ζωής ενώ μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της.

«Μένω με τον σύντροφό μου, είμαστε 24 χρόνια μαζί. Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, έκανα δύο γάμους, ο ένας ήταν αποτυχία. Η μάνα μου επέμενε να παντρευτώ έναν γιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ήταν πολύ μεγαλύτερος μου. Ο δεύτερος ήταν ο Ανδρέας, ένα πολύ καλό παιδί. Πέθανε από καρκίνο. Μείναμε αρκετά χρόνια μαζί. Δεν μου λείπει που δεν απέκτησα παιδί. Τα αγαπώ τα παιδιά», ανέφερε η αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Και συνέχισε: «Ερωτεύτηκα δυο φορές. Νομίζω με ερωτεύτηκαν αρκετές φορές. Ο άνθρωπος που είμαι τώρα είναι ο έρωτας της ζωής μου. Μεγάλος έρωτας! Είχα μεγάλη αδυναμία στην μάνα μου και κάποια στιγμή δεν πήγα στην Κινέτα και κοιμήθηκα στην Αθήνα. Με πήρε το πρωί μια φίλη και μου είπε πάμε στην Κινέτα. Με παίρνει με το αυτοκίνητό της, κατεβαίνω και με περίμενε ο κύριος αυτός και μου λέει “έλα να δεις τη μανούλα σου τι ωραία που κοιμάται”. Η μαμά ήταν πεθαμένη… Πήγα τη χάιδεψα και αυτά…».

Σχετικές ειδήσεις

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Viral το ζεϊμπέκικο της ηθοποιού με το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η αντίδραση της για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ