GOSSIP

Γιάννα Τερζή: Το σοβαρό χειρουργείο και η δύσκολη αποκατάσταση

Γιάννα Τερζή: Το σοβαρό χειρουργείο και η δύσκολη αποκατάσταση
Glomex

Γιάννα Τερζή: Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και αναγκάστηκε να απέχει για αρκετό διάστημα

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» και τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε σήμερα η Γιάννα Τερζή.

Η γνωστή τραγουδίστρια και κόρη του λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε αλλά και την αποκατάστασή της.

«Έφυγα στη Γερμανία»

«Έφυγα για ένα μήνα στη Γερμανία γιατί εκεί ήταν ο γιατρός μου. Ήταν ένα μεγάλο χειρουργείο και είχε και μεγάλη αποκατάσταση μετά το χειρουργείο. Το χειρουργείο πήγε καλά αλλά μετά η αποκατάσταση ήταν δύσκολη. Το βίωσα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Συνέβη μέσα στην πανδημία και στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί ήμουν μόνο με τον αδελφό μου, γιατί δεν γινόταν να είναι κοντά όλη η οικογένειά μου… Το αφήνουμε στο παρελθόν. Όλα καλά», είπε η Γιάννα Τερζή.

«Ήξερα κάτι, αλλά δεν ήξερα τη σοβαρότητά του… Όπως και να έχει, ανήκει στο παρελθόν… Από τη στιγμή που κάποια θέματα είναι αντιμετωπίσιμα, μπορείς να τα συζητήσεις. Και το σημαντικό είναι να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε στηρίζουν» σχολίασε η Φαίη Σκορδά.