GOSSIP

Eminem: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ναρκωτικών»

Eminem: «Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ναρκωτικών»
Eminem στο Rock & Roll Hall of Fame
AP

Eminem: Απευθυνόμενος στην κόρη του της είπε να μείνει μακριά από τα ναρκωτικά καθώς «ήταν πολύ νόστιμα» - Το 2007 βίωσε τη χειρότερη περίοδο της ζωής του - Ζύγιζε 105 κιλά

Ο Eminem εμφανίστηκε στο Rock & Roll Hall of Fame το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου, έδωσε μια δυνατή ερμηνεία και μίλησε για την προσπάθειά του να απομακρυνθεί από τον εθισμό του στα ναρκωτικά.

Ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε την πιο σκοτεινή πλευρά της ζωής του λέγοντας ότι παραλίγο να πεθάνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών και πως πέρασαν πολλά χρόνια μέχρι να το ξεπεράσει.

«Η μουσική μου έσωσε τη ζωή [...] Παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση το 2007, το οποίο ήταν κάπως χάλια». Μάλιστα απευθύνθηκε και στην κόρη του Χέιλι Τζέιντ Μάδερ: «Χέιλι, κλείσε τα αυτιά σου. Γιατί τα ναρκωτικά ήταν πολύ νόστιμα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή σχέση, αλλά έπρεπε να πάω και να τα… όλα. Γαμώτο».

Ο εθισμός στις ναρκωτικές ουσίες για τον Eminem ξεκίνησε στα γυρίσματα της αυτοβιογραφικής του ταινίας 2022 «8 Mile». Σε συνέντευξή του στη New York Times είχε εξομολογηθεί ότι «Συνήθιζα να παίρνω χάπια όπου μπορούσα. Έπαιρνα ό,τι μου έδινε ο καθένας». Όταν πήρε την υπερβολική δόση το 2007 είχε φτάσει να ζυγίζει 105 κιλά».