GOSSIP

Μαρία Σολωμού: Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις - «Έλα ρε π@@στη μου»

Μαρία Σολωμού: Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις - «Έλα ρε π@@στη μου»
Η Μαρία Σολωμού.
Instagram / mariasolomou_official

Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού δεν μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής - H ηθοποιός δεν δίστασε να βρίσει μπροστά στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Στις πρόβες για το φετινό Madwalk, βρέθηκαν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte. Ωστόσο αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί.

Το ζευγάρι αποχώρησε με διαφορετικά αυτοκίνητα και μάλιστα η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να βρίσει μπροστά στον δημοσιογράφο της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», όταν εκείνος της ζήτησε μία δήλωση για το act στο οποίο θα συμμετάσχει.

«Έλα ρε π@@στη μου», ακούγεται να λέει η Μαρία Σολωμού, εμφανώς ενοχλημένη με τον δημοσιογράφο που την ρώτησε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte, καθώς για για το αν θα τους δούμε να εμφανίζονται μαζί στο MadWalk.

Το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συντελεστών της εκπομπής, οι οποίοι έσπευσαν να… επιτεθούν την Μαρία Σολωμού για την αντίδρασή της αυτή: «Δεν ήταν καλό πάντως. Πρέπει να παραδεχτεί: ναι, είμαστε μαζί, τι θέλετε να ρωτήσετε; Για να τελειώνει εκεί το θέμα. Τσατίζεται που τη ρωτάνε», σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte φημολογούνται ότι είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο κανείς από τους δυο να έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτό. Ωστόσο και οι δύο προχωρούν συχνά σε κοινές δημοσιεύσεις παρέα.

Σχετικές ειδήσεις

H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού

Mente Fuerte: Τα πλάνα από το σπίτι του με τη Σολωμού

«Έξαλλη» η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte - «Τι είμαι ρε μ...;»