GOSSIP

Βίκυ Καγιά: «Αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος, να το κάνει»

Βίκυ Καγιά: «Αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος, να το κάνει»
instagram

Η Βίκυ Καγιά δεν πληγώθηκε από τη Ζενεβιέβ - Όσα αποκαλύπτει για τις κατηγορίες που έχει δεχθεί

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ, το οποίο κυκλοφορεί αύριο, Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια του φετινού GNTM αναφέρθηκε σε όσα έχουν ακουστεί γύρω από το πρόσωπό της και τη συμπεριφορά της,

«Φυσικά και προτείνω ανθρώπους για το GNTM, φυσικά και ρωτάνε, μετά από τόση δουλειά, το έχω κερδίσει αυτό. Πρόπερσι έκανα ένα βήμα πίσω και συνέχισαν μόνοι τους ανενόχλητοι, δεν άφησα ούτε ένα υπονοούμενο. Δεν γίνεται να είμαι πάνω από το πρόγραμμα, την διευθύντρια και τον πρόεδρο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Σχετικά με τις σχέσεις της με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σχολίασε: «Δεν με στεναχώρησε που η Ζενεβιέβ είπε ότι δεν οφείλει την τηλεοπτική της καριέρα σε εμένα. Το έχω ξεπεράσει αυτό που έγινε, από έναν άνθρωπο που στήριξα και αγάπησα.»

Όσον αφορά τις αναφορές που έχουν γίνει για κακοποιητικές συμπεριφορές η Βίκυ Καγιά απάντησε αφοπλιστικά: «Για το σχόλιο για κακοποιητικές συμπεριφορές, ούτε καν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική, αν θέλει να με ονοματίσει κάποιος, να το κάνει».