GOSSIP

Λευτέρης Μητσόπουλος: «Ήμουν μπροστά όταν πέθανε ο κολλητός μου»

Λευτέρης Μητσόπουλος: «Ήμουν μπροστά όταν πέθανε ο κολλητός μου»
O Λευτέρης Μητσόπουλος.
Glomex

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος μίλησε για τους φίλους που έχασε απότομα και τους αφιέρωσε τη νίκη του στο J2US.

Ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο νικητής του φετινού J2US μίλησε στην τηλεόραση του Alpha για μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του. Αρχικά ανέφερε πως τη νίκη του την αφιέρωσε στους δυο κολλητούς του που έφυγαν από τη ζωή. Όπως εξομολογήθηκε, στον θάνατο του ενός φίλου του ήταν παρών και ο ίδιος.

«Ξεκίνησα να το αφιερώνω στον πρώτο μου κολλητό που έχασα. Μου στοίχισε πολύ σε αυτό γιατί ήμουν σε μικρή ηλικία. Ήταν κάτι πολύ διαφορετικό για εμένα και δεν το είχα βιώσει. Τον χτύπησαν με το μηχανάκι κι ήμουν μπροστά. Οπότε τον είχα στην άσφαλτο κάτω και μου στοίχισε πάρα πολύ.


Μετά όσο μεγάλωνα, προσπαθούσα να το έχω σε κουτάκια, να το φτιάξω και δέθηκα πολύ με τον άλλο μου τον φίλο, τον Πουφ. Εκείνο τον καιρό φεύγει η γιαγιά μου, μου σκοτώνουν και τον σκύλο κι εκείνες τις ημέρες χτύπησε κι ο Πουφ. Εκεί είπα τέλος δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ό,τι και να κάνω, δεν μπορώ να τους φέρω πίσω. Ήμουν συνειδητοποιημένος και το πήρα καλά σε εισαγωγικά. Προσπάθησα να δω διαφορετικά τη ζωή», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις

J2US τελικός: Λευτέρης Μητσόπουλος-Λόλα οι μεγάλοι νικητές!