GOSSIP

Survivor All Star - Βρισηίδα: Το μήνυμα στην Ευρυδίκη - «Είμαι χάλια»

Survivor All Star - Βρισηίδα: Το μήνυμα στην Ευρυδίκη - «Είμαι χάλια»
Instagram

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχαιρετάει την κολλητή της Βρισηίδα Ανδριώτου με μια τρυφερή ανάρτηση πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star

Με μια τρυφερή ανάρτηση αποχαιρέτησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου την κολλητή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου δίνοντας υπόσχεση, ότι θα τα ξαναπούν ξανά μετά το Survivor All Star.

Η μελαχρινή παίκτρια, η οποία «εισβάλλει» ξανά στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τον σύντροφό της Σπύρο Μαρτίκα αντάλλαξε τα τελευταία της μηνύματα με το ξανθό μοντέλο, η οποία αποφάσισε να κάνει screenshot τη συνομιλία τους για να την αποχαιρετήσει. Μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά «Μέχρι την επόμενη φορά».

«Πέφτω να κοιμηθώ, κοιμάσαι εσύ τέτοια ώρα, αλλά τώρα θα μας πάρουν τα κινητά. Σ΄ αγαπώ πολύ. Μας παίρνουν κινητά, είμαι χάλια. Θα σε σκέφτομαι στα δύσκολα για θα θυμάμαι το χαμόγελό σου και την φωνούλα σου, που όλο μου έφτιαχνες τη διάθεση. Φιλάκια πολλά ψυχούλα μου, θα τα πούμε σε επικοινωνία ή από κοντά όταν βγω. Καληνύχτα. Βασικά για εσένα καλή σου μέρα», έγραφαν τα τελευταία μηνύματα της Βρισηίδας Ανδριώτου στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.