GOSSIP

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το φιλί με τη Νάνσυ στα δικαστήρια

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Το φιλί με τη Νάνσυ στα δικαστήρια

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι, καταλάγιασαν τα πάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της μηνύτριας για την υπόθεση ξυλοδαρμού

O Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνάντησε στις δικαστικές αίθουσες το πρωί της Τρίτης την Νάνσυ Χιουρέα για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού που βαρύνει τον γνωστό make up artist.

Να θυμίσουμε ότι η μνηστή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ τον κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας εναντίον της πάνω σε διαπληκτισμό που είχαν, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο αστυνομικό τμήμα.

Βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού

Στη «Super Κατερίνα» μίλησε ο δικηγόρος της μηνύτριας αναφέροντας ότι έχουν γίνει εκατέρωθεν μηνύσεις, ωστόσο οι δύο πλευρές βρίσκονται σε φάση συμβιβασμού.

«Υπάρχει συμβιβαστική διάθεση, έπεσαν οι τόνοι, καταλάγιασαν τα πάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος.

Κατά την είσοδό του στο μέγαρο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προσπάθησε να αποφύγει τις δηλώσεις εντούτοις αποκάλυψε ότι με τη μνηστή του τα έχουν ξαναβρεί και δεν υπάρχει κανένα θέμα προς διευθέτηση.

«Ξυλοδαρμού σε ποιο παραμύθι; Έλα σε παρακαλώ. Φοράω τη βέρα μου και είμαστε καλά, εννοείται τα έχουμε ξαναβρεί» είπε ο make up artist.

Το φιλί στην δικαστική αίθουσα

Το ζευγάρι παρά τις όποιες αντιπαραθέσεις του, όχι μόνο κουβέντιασε στην αίθουσα αλλά αντάλλαξε και ένα φιλί, σύμφωνα με την ρεπόρτερ.

Στο άκουσμα όλων αυτών ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κάνοντας λόγο για «παραμύθια της Χαλιμάς», για μία τακτική με σκοπό μόνο την προβολή και η οποία «παίζει» με θέματα πολύ σοβαρά, όπως την κακοποίηση.

Διαβάστε επίσης:

Πετράλωνα: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η 22χρονη κόρη της οικογένειας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της

Μάνδρα: Απολογείται ο 14χρονος για τον θάνατο του αδερφού του