GOSSIP

Μελίνα Νικολαΐδη: Αυτός είναι ο σύντροφος της κόρης Βανδή - Ντέμη

Μελίνα Νικολαΐδη: Αυτός είναι ο σύντροφος της κόρης Βανδή - Ντέμη
Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Όλο το παρασκήνιο για τη σχέση Μελίνας Νικολαΐδη και Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη.

Η Δέσποινα Βανδή ζει τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη και δεν το κρύβει. Το ίδιο και η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία είναι ερωτευμένη και αυτό φαίνεται!

Η κόρη της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι πλέον ενήλικη και η ίδια αποφασίζει για το αν θέλει να φανεί η σχέση της στα φώτα της δημοσιότητας ή όχι. Εκείνη λοιπόν αποφάσισε να μην το κρύψει και έτσι όλοι θαυμάζουν τον σύντροφό της και γνωστό αθλητή της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι στο γυμναστήριο που πηγαίνει η Δέσποινα Βανδή καθώς ο ίδιος είναι personal trainer.

Τι κι αν η Μελίνα έχει φύγει στο Λονδίνο για σπουδές υποκριτικής, οι δυό τους πηγαινοέρχονται για να βλέπει ο ένας τον άλλον.

Στο Happy Day μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έχει πάρει την έγκριση από τον «πεθερό», Ντέμη Νικολαϊδη.

Ο τηλεοπτικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, με τους δυο τους να δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και χαρούμενοι.

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται. Εκτός από τις εξόδους τους, τις οποίες απαθανατίζει ο φακός, η Μελίνα Νικολαΐδη δεν αφήνει καμία φωτογραφία του συντρόφου της χωρίς κάποια σχόλιο. Κάποια από αυτά είναι: «Τι άντρα κυκλοφορωωω», «The best is here», «Mine» και πολλά άλλα.