GOSSIP

Ντέμι Λοβάτο: Αποσύρθηκε η αφίσα του νέου της άλμπουμ για βλασφημία κατά των Χριστιανών

Ντέμι Λοβάτο: Αποσύρθηκε η αφίσα του νέου της άλμπουμ για βλασφημία κατά των Χριστιανών

«Ξηλώνουν» από παντού την αφίσα του νέου άλμπουμ της Ντέμι Λοβάτο οι Βρετανοί - Οργή για την προκλητική εικόνα

«Φωτιές» άναψε στo Ηνωμένο Βασίλειο η αφίσα του νέου άλμπουμ της Ντέμι Λοβάτο με τίτλο «Holy Fvck», καθώς δόθηκε εντολή να αποσυρθεί επειδή προσβάλλει τους Χριστιανούς.

Όπως μπορούμε να δούμε, στο εξώφυλλο του άλμπουμ απεικονίζεται η διάσημη τραγουδίστρια ξαπλωμένη πάνω σε ένα στρώμα με σχήμα σταυρού. Tην ίδια ώρα είναι δεμένη με λουριά και φοράει ένα κόκκινο σέξι τοπ.

Ωστόσο Αρχή Προτύπων Διαφημίσεων απεφάνθη ότι η συγκεκριμένη αφίσα ξεπερνάει τα όρια του προκλητικού και είναι βλάσφημη για τη χριστιανική κοινότητα.

Υπό τον φόβο λοιπόν έντον αντιδράσεων και διαμαρτυριών από Χριστιανούς, οι Αρχές έσπευσαν να «ξηλώσουν» την αφίσα από παντού.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες αρχές είπαν ότι «σε συνδυασμό με τον τίτλο Holy Fvck» ήταν πιθανό να θεωρηθεί ότι συνδέει τη σεξουαλικότητα με το ιερό σύμβολο του σταυρού και της σταύρωσης και «είναι πιθανό να αποτελέσει σοβαρή προσβολή στους Χριστιανούς».

Αλλά η δισκογραφική εταιρεία της Ντέμι Λοβάτο πήρε το μέρος της τραγουδίστρια, καθώς καθώς υποστήριξαν πως δεν υπάρχει κάτι το προσβλητικό στην αφίσα .