GOSSIP

Γιώργος Μπένος: Αποκάλυψε τη σκηνή στο Maestro που τον ζόρισε ψυχικά

Γιώργος Μπένος: Αποκάλυψε τη σκηνή στο Maestro που τον ζόρισε ψυχικά
Ο Γιώργος Μπένος και η Χάρις Αλεξίου.
Instagram

Ο Γιώργος Μπένος μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του ρόλου του στη σειρά «Maestro» ενώ αποκάλυψε τη σκηνή που τον δυσκόλεψε πιο πολύ.

Για την επιτυχημένη σειρά Maestro και τη σκηνή που τον δυσκόλεψε περισσότερο στον πρώτο κύκλο μίλησε ο Γιώργος Μπένος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«H σκηνή που με δυσκόλεψε περισσότερο στο Maestro ήταν αυτή της βίας από τον Χαράλαμπο, δηλαδή τον τηλεοπτικό μου πατέρα, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης. Θυμάμαι πολύ έντονα αυτή τη σκηνή. Από τη μία λήψη στην άλλη ξέσπασα σε κλάματα. Σταμάτησα το γύρισμα και έκατσα σε μία γωνία», είπε ο Γιώργος στην εκπομπή Dot του STAR.

«Η σκηνή ήταν πολύ έντονη και επικράτησε απόλυτη ησυχία στο γύρισμα. Έκλαιγα και σκεφτόμουν ότι αυτή τη σκηνή την κάνουμε για τη μυθοπλασία. Με σόκαρε όταν συνειδητοποίησα ότι υπάρχει αυτή η βία σε κάποια σπίτια. Με ζόρισε ψυχικά αυτή η σκηνή», πρόσθεσε.

«Ο ρόλος μου έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, όπως και όλοι οι συνάδελφοι ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Τα γυρίσματα κύλησαν πολύ όμορφα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Μπένος.

Σχετικές ειδήσεις

Κλέλια Ανδριολάτου: Η φωτογραφία της πρωταγωνίστριας του Maestro

Maestro: Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο με την παράνοια του Παπακαλιάτη;