MEDIA

Με «δυνατά» επεισόδια ξεκινά η εβδομάδα - Τι θα δούμε σε «Σασμό», «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο»

Με «δυνατά» επεισόδια ξεκινά η εβδομάδα - Τι θα δούμε σε «Σασμό», «Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο»

Τι θα δούμε σε «Σασμό», «Γη της Ελιάς», «Μαύρο Ρόδο» και στις υπόλοιπες αγαπημένες παραγωγές.

Μία νέα εβδομάδα ξεκινά τηλεοπτικά και το ενδιαφέρον, για μία ακόμη φορά, τραβούν οι παραγωγές μυθοπλασίας. Οι σειρές ρίχνονται στη μάχη της βραδινής ζώνης και με καθηλωτικά επεισόδια θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

«Ο Παράδεισος των Κυριών», ALPHA, 20.00

Ο Ντίνος, έξαλλος με την Ντέπυ, προσπαθεί να καταλάβει γιατί του είπε ψέματα για ακόμη μία φορά. Θα μάθει, τελικά, τι του έγραφε η Αμαλία στο γράμμα που του έστειλε πριν από τον γάμο της; Ο Πασχάλης επιστρέφει με τον Βύρωνα στο μαγαζί του και όλοι τον καλοδέχονται μετά την περιπέτεια που πέρασε. Η έννοια της Μιράντας παραμένει η Ματούλα, καθώς οι ώρες που περνάνε αυξάνουν την ανησυχία της.

Η Ολγα βρίσκεται στην πιο όμορφη και πιο δύσκολη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στη ζωή της. Θα είναι αυτό η αρχή για να πάρει την απόφαση να αλλάξει, επιτέλους, τη ζωή της ριζικά; Ο Αποστόλης, πιεζόμενος από την Ειρήνη, φτάνει στον «Παράδεισο των Κυριών» για να κάνει μια ανέλπιστη πρόταση στον Ντίνο, ο οποίος τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Θα δεχτεί την πρόταση του Αποστόλη ή ο φόβος του να μην μπλέξει για ακόμη μία φορά θα τον εμποδίσει από το να πάρει πίσω το μαγαζί του;

«Η Γη της Ελιάς», MEGA, 21.00

Η υπομονή της Μαρίνας και του Ισίδωρου δοκιμάζεται, καθώς περνάει ακόμα μία ημέρα χωρίς επικοινωνία από τους απαγωγείς. Ο Κουράκος αποφασίζει να προχωρήσει σε παρακολούθηση των τηλεφώνων τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να τους εντοπίσουν όταν ζητήσουν λύτρα. Ο Άρης, υπό την καθοδήγηση του Δημοσθένη, βουτάει στα βαθιά και μπλέκει με το εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Κωνσταντίνος προσπαθεί να πείσει την Ισμήνη πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα, όμως εκείνη αρνείται να ακούσει τις δικαιολογίες του. Οι απαγωγείς τελικά κάνουν το πολυπόθητο τηλεφώνημα στον Ισίδωρο και ζητούν τεράστιο ποσό, με τη διορία να λήγει σε τρεις ημέρες. Ο Αλέξης ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι της Αθηνάς. Αγνοεί όμως πως μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί και η μητέρα του με την Αναστασία.

«Σασμός», ALPHA, 21.00

Η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να κρατήσουν χώρια τον Αστέρη και την Αργυρώ. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

Παράλληλα, ο Παύλος ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντάς τη να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για τη σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα.

«Παγιδευμένοι», ΑΝΤ1, 22.00

Η μεγάλη μέρα της δίκης της Άννας έχει φτάσει. Ο Αλέκος ετοιμάζεται να δώσει μάχη για να την καταδικάσει, αλλά και ο Δημήτρης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την αθωώσει. Όλοι αγωνιούν για τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης. Θα προλάβει να βγει το πόρισμα; Θα είναι αρκετό για να αθωωθεί η Άννα; Ο Νώντας πιέζει τα παιδιά να συνεργαστούν για τη «δουλειά» στην οποία θέλει να τα μπλέξει. Ένα απρόσμενο γεγονός, όμως, θα τον εκνευρίσει. Κινδυνεύουν τα παιδιά;

Η Κλειώ σχεδιάζει να φύγει και να γυρίσει στα Γιάννενα. Ο Αλέκος, όμως, κι ο Γεράσιμος δεν θέλουν να την αφήσουν. Θα μπορέσει η Κλειώ να γυρίσει στο παιδί της; Τι είναι αυτό που έχει μάθει και κρατάει σαν άσσο στο μανίκι της; Κι ενώ ο Αλέκος σκοπεύει να τιμωρήσει την Υβόννη για τον εραστή της, μια απρόσμενη εξέλιξη θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Ξαφνικά, η Άννα λαμβάνει έναν περίεργο φάκελο. Τι περιέχει; Ποιος είναι αυτός που τον στέλνει; Είναι προειδοποίηση ή απειλή;

«Μαύρο Ρόδο», MEGA, 22.50

Ο Γεράσιμος πηγαίνει στην Πάτρα για να συναντήσει τον Πέτρο. Η Κασσιανή προσπαθεί να μάθει πού βρήκαν οι Δημακούληδες τα στοιχεία εναντίον της. Η Φιλαρέτη συναντάει τη Στέλλα Χρονά με την ελπίδα να μάθει επιτέλους πού βρίσκεται το παιδί της. Ο Πέτρος ακούει κατά λάθος τον Λευτέρη να ρωτάει την Ελισάβετ αν ευθύνεται η ίδια για τον θάνατο του Διακοσάββα.

Ο Θέμης πιέζει τον Λουκά σε σχέση με τη Θάλεια και απαιτεί να μάθει την πραγματική της ταυτότητα. Ο Βίκος συγκρούεται με την Αλεξία για τις πληροφορίες του Ζαμάνου. Ο Σταυρίνος και η Τασούλα έρχονται κοντά και η Γιάννα τους βλέπει. Θα καταφέρουν να συγκρατήσουν το πάθος τους ο Βίκος και η Αλεξία;