GOSSIP

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι 36 χρονών και κάνω κάθε βδομάδα ψυχοθεραπεία»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι 36 χρονών και κάνω κάθε βδομάδα ψυχοθεραπεία»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κρατά συνεχώς επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης μοιράζεται τις στιγμές της καθημερινότητάς της που η ίδια επιθυμεί και αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει ένα viral Tik Tok challenge, στο οποίο αποφάσισε να μας συστηθεί εκ νέου γνωστοποιώντας κάποιες λεπτομέρειες που ίσως δε γνωρίζαμε για εκείνη.

«Είμαι 36 χρονών. Έχω δύο εταιρείες με ρούχα. Μου αρέσει το surf και το Pole dancing. Έχω 15 γάτες και έναν σκύλο. Aκούω punk rock. Λατρεύω τα ταξίδια. Μπορώ να ζήσω μόνο με σούπες. Δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς την οικογένειά μου. Έχω τις ίδιες 3 κολλητές εδώ και πολλά χρόνια.

Το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι είναι να αλλάζω ρούχα. Περνάω καλά αγοράζοντας κατσαρόλες και τάπερ. Κάθε εβδομάδα κάνω ψυχοθεραπεία. Έμαθα να αγαπώ, να φροντίζω τον εαυτό μου και να αντιμετωπίζω τους φόβους μου τον τελευταίο χρόνο. Και τα καλύτερα πράγματα είναι αυτά που θα έρθουν», γράφει στο βίντεο της και ρωτάει αν έκανε καλά το τρέντ.

Από τις απαντήσεις που έλαβε στο τελευταίο της ερώτημα, το οποίο μπορεί να ήταν και ρητορικό ή απλά να αναρωτήθηκε χωρίς να περιμένει απόκριση εκείνη που κυριάρχησε ήταν το «λείπει κάτι» και φυσικά ο λόγος για τα προσωπικά της, καθώς οι φήμες την θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο – μετά τη φετινή της συμμετοχή στο Survivor All Star δεν ξεκαθάρισε εάν δόθηκε οριστικό τέλος στη σχέση της – ενώ το πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική με τον Γρηγόρη Μόργκαν αναζωπύρωσε τις άλλες ότι είναι ζευγάρι.

Οι δυο τους απέφυγαν τις κοινές φωτογραφίες, αλλά μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα με τους φίλους τους, μέσα από τους λογαριασμούς τους στα social media. Στην επιστροφή της στην Ελλάδα ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε λέγοντας: «Είμαι στα καλύτερα μου. Δεν φωτογράφιζα μόνο τον Γρηγόρη Μόργκαν, φωτογράφιζα και όλη την παρέα που ήταν εκεί. Πλέον νιώθω άβολα κι αμήχανα όταν τα sites γράφουν για την προσωπική μου ζωή».

Σχετικές ειδήσεις

Τελικά είναι o Βασάλος με τη Σταυρούλα ζευγάρι; Τι απαντά η Βαλαβάνη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Νιώθω άβολα και αμήχανα, δεν ξέρω αν ο Βασάλος είναι ζευγάρι με τη Σταυρούλα»

Βαλαβάνη-Μόργκαν ζουν το «Πάμε Χαβάη»: Το κοινό βίντεο