GOSSIP

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Λιάγκας και Μπάρκα λένε ότι ζητά λεφτά για να δώσει συνεντεύξεις

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Λιάγκας και Μπάρκα λένε ότι ζητά λεφτά για να δώσει συνεντεύξεις
Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.
Glomex

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Δανάη Μπάρκα σχολίασαν τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ανάρτηση του γιου της αξέχαστης ηθοποιού, Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Δανάη Μπάρκα το πρωί της Δευτέρας μέσα από τις τηλεοπτίκες τους εκπομπές αναφέρθηκαν στον Γιάννη Παπαμιχαήλ, επιβεβαιώνοντας όσα δήλωσε ο Κώστας Τσουρός, πως ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη έχει οικονομικές απαιτήσεις όταν πρόκειται να δώσει συνέντευξη.

Με αφορμή την αντίδραση του Γιώργου Λιάνη στην κάμερα, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε στο Πρωινό για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Το ξαναλέω πάντως. Πρέπει να αντιλαμβανόμαστε ποιοι είμαστε. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν έχει να επιδείξει κάτι ο ίδιος, σαν δικό του δημιούργημα. Προσπάθησε κάποια στιγμή να γράψει μουσική, προσπάθησε να κάνει τηλεόραση με τη Νάντια Χαλαμανδάρη στο Star. Δεν έκανε καριέρα ως παρουσιαστής.

Ο άνθρωπος πιο πολύ γνωστός είναι ως γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ρωτώ λοιπόν εγώ, με ποια ιδιότητα απαιτεί τρόπον τινά… και μάλιστα μου λέτε πως και εμείς του είχαμε ζητήσει κάποια στιγμή συνέντευξη και μας είχε ζητήσει λεφτά».

Ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Τον είχε πάρει συνεργάτης από την εκπομπή και είχε πει “να έρθω αλλά τι αντάλλαγμα θα μου δώσετε;” Ο άνθρωπος καλά κάνει, αλλά πρέπει να αντιλαμβανόμαστε και ποιοι είμαστε και γιατί ζητάμε και λεφτά. Να πω κάτι. Όταν βγαίνει ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στις τηλεοράσεις, σε άσχετη φάση, άντε να ζητήσει λεφτά. Τώρα δε θα μπορούσε να ζητήσει λεφτά, γιατί αφορά ένα θέμα ηθικής τάξης για τη μητέρα του. Τώρα δε θα ζητούσε λεφτά, αλλά δε βγαίνει».

Δανάη Μπάρκα για Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Τον προσεγγίσαμε και είχε ζητήσει χρηματική απολαβή»

Με αφορμή τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιάννη Παπαμιχαήλ και τον Γιώργο Λιάνη, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της μια προσωπική ιστορία από τη γνωριμία της με τον Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη είπε αρχικά: «Κι εμείς όταν είχαμε προσεγγίσει κάποια στιγμή τον κύριο Παπαμιχαήλ, επίσης είχε ζητηθεί από την πλευρά του μία χρηματική απολαβή, για ένα αφιέρωμα στη μητέρα του, στη στήλη Vintage Stories. Όταν, λοιπόν, εμείς τον είχαμε προσεγγίσει, υπήρξε μια αντίστοιχη συζήτηση, αλλά δεν προχώρησε».

«Ακόμα και για συμμετοχή σε αφιέρωμα;», ρώτησε ο Άρης Καβατζίκης, με τη Δέσποινα Καμπούρη να απαντά: «Μα, το λέει ξεκάθαρα ο άνθρωπος, δεν το κρύβει. Είναι πάγια τακτική του».

Σχετικές ειδήσεις

Γιώργος Λιάνης: «Χυδαίο που μίλησε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Ο Γιώργος Λιάνης θα λογοδοτήσει για όσα είπε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δικηγόρος Παπαμιχαήλ: Να ζητήσει συγγνώμη ο Λιάνης για όσα είπε για τη Βουγιουκλάκη