GOSSIP

Σύλβια Δεληκούρα: Δεν έχω παντρευτεί, μου έκανε πρόταση γάμου του είπα «όχι», τώρα δεν θέλει εκείνος

Σύλβια Δεληκούρα: Δεν έχω παντρευτεί, μου έκανε πρόταση γάμου του είπα «όχι», τώρα δεν θέλει εκείνος
H Σύλβια Δεληκούρα.

Η Σύλβια Δεληκούρα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και μίλησε για τη ζωή της εντός κι εκτός τηλεόρασης.

To βράδυ της Δευτέρας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (3/4) τη Σύλβια Δεληκούρα. Η ηθοποιός, που συμμετέχει στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησε για τις αλλαγές που έγιναν στη ζωή της τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επεισοδιακή γνωριμία με τον σύντροφό της, Δημήτρη, την ξαφνική της εγκυμοσύνη και την καθημερινότητά της με τον 8χρονο Ορφέα.

Μιλώντας για την σχέση της με τα ψάρια καθώς ο σύντροφός της είναι Ιχθυέμπορος είπε: «Τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα. Ακόμα μου μυρίζουν τα ψάρια. Δεν τρώω καθόλου ψάρια. Ό,τι έχω πει “ποτέ” γίνεται. Έλεγα στον πατέρα μου ότι δεν θέλω να κάνω οικογένεια και μετά από 7 μήνες ήμουν έγκυος»

«Με τον άντρα μου γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα στη Γλυφάδα. Μάλλον δεν περνούσαμε και οι δύο καλά. Δεν ήξερα τι να του πω και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου είπε “Ταύρος»” και έφυγε και δεν σκέφτηκα καλά για αυτόν. Στον γιο μου αρέσει το ψάρεμα, αλλά ούτε εκείνος τρώει ψάρια. Τώρα αρχίσαμε να τρώμε λίγη ψαρόσουπα», συμπλήρωσε.

Μιλώντας για τα ωράρια τόσο τα δικά της όσο και του συζύγου της εξήγησε ότι η δουλειά του είναι πολύ απαιτητική και συναντιούνται μικρές στιγμές μέσα στη μέρα.

«Έχει τα ωράρια τραγουδιστή. Για να φύγουμε πρέπει να γίνει ειδικό πρόγραμμα και αν αγαπάς και αυτό που κάνεις δεν φεύγει και ποτέ. Στην ιχθυόσκαλα του λένε πόσο ωραία μυρίζουν τα ρούχα του. Τα πλένω με τα χεράκια μου, τα βάζω μόνα τους στο πλυντήριο» είπε με χιούμορ.

Η ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν κάνουν κοινές εμφανίσεις σε πρεμιέρες ή καλέσματα. «Δεν έρχεται ποτέ μαζί μου. Έκανα το λάθος και στην αρχή της σχέσης μας τον πήγα σε μια παράσταση που δεν βλεπότανε και τον έπιασε τόσο σφίξιμο! Τον πήγα ως ραντεβού και μου λέει “σε παρακαλώ μην με ξαναπάρεις μαζί”. Δεν έρχεται καθόλου και πολλές φορές μας έχουν πει ότι έχουμε χωρίσει επειδή δεν τον βλέπουν ποτέ. Δεν του αρέσουν τα φώτα. Είναι η δουλειά μου και το σέβεται και δεν θα μου πει “όχι” για να βγω έξω. Στο πρώτο ραντεβού με τον Δημήτρη πήγαμε σε ένα μπαρ και πήγα να ανέβω στη μηχανή του και έπεσα, με είδε όλος ο κόσμος» διηγήθηκε με χιούμορ.

Στην ερώτηση «Γιατί δεν κατάφεραν να παντρευτούν με τον Δημήτρη;», απάντησε: «Τώρα μου αρέσει, αλλά δεν θέλει ο Δημήτρης. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά του είπα “όχι”, δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με νυφικά. Εκείνος το δέχτηκε. Εγώ κρυφά έκανα πρόβα νυφικού, μετά έμεινα έγκυος και σταμάτησα. Κι έχω τον Ορφέα να μου ζητάει τις φωτογραφίες του γάμου. Όταν θα τσακωθούμε με το παιδί μου λέει “δεν είσαι η μαμά μου, δεν έχεις παντρευτεί με τον μπαμπά μου”».

Όπως είπε είναι ζηλιάρα, αλλά δεν «ζαλίζει» τον σύντροφό της, το δεύτερο όνομά της είναι Πανδώρα και δεν κολυμπάει στα βαθιά.

«Κοιτάζω τη σχέση μας γιατί έχουν περάσει 9 χρόνια, δεν είναι όλα μέλι γάλα, δεν είναι όλα Instagram στη ζωή, αλλά νιώθω τόσο ερωτευμένη με τον Δημήτρη σαν να έχουν περάσει 2-3 χρόνια» εξομολογήθηκε.

Σχετικές ειδήσεις

Σύλβια Δεληκούρα: Μου έγραφαν «δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί»