GOSSIP

Γιώργος Λιάγκας: Αν ο Light θέλει, ας έρθει καλεσμένος στην εκπομπή

Γιώργος Λιάγκας
Glomex/ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας δίνει τη δική του απάντηση στον Light

Πρόσκληση στον Light να εμφανιστεί στην εκπομπή του έστειλε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συνέντευξη του πρώτου στο MEGA. Ο Light, μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα, είπε νωρίτερα την Πέμπτη ότι δεν θα πήγαινε στην εκπομπή του για να κάνει νούμερα ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο Light αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μην πάρει μέρος στο Survivor, σχολιάζοντας μάλιστα ότι ο Τριαντάφυλλος δεν είχε τι άλλο να κάνει και γι' αυτό πήγε στον Άγιο Δομίνικο. «Έχει δίκιο, είχαμε καραντίνα, δεν είχα κάτι άλλο να κάνω. Φιλάκια και καλή καρδιά!», απάντησε στον Light ο Τριαντάφυλλος με ένα ποστ του.

Και ο Γιώργος Λιάγκας, όμως, έστειλε το μήνυμά του για όσα είπε ο Light: «Το θέμα για να προσβληθείς είναι ποιος τα λέφτα αυτά. Την εκπομπή στη ζώνη αυτή τη βλέπουν σταθερά από την αρχή της χρονιάς σταθεροί τηλεθεατές. Είναι η εκπομπή που είναι πρώτη από την αρχή της χρονιάς στο σύνολο των τηλεθεατών. Είναι σαν να προσβάλλει αυτούς που τη βλέπουν. Πάντως, ειλικρινά αν θέλει ο άνθρωπος αυτός να τον δουν πολλοί, ας έρθει εδώ καλεσμένος. Νούμερα θα κάνει και είναι πετυχημένος. Μπράβο που βγάζει και ένα τέτοιο προφίλ, ήταν καλή η συνέντευξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.