GOSSIP

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στη Σαντορίνη για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στη Σαντορίνη για το τριήμερο
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή
Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ταξίδεψε στην όμορφη Σαντορίνη για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Η παρουσιάστρια του Happy Day αναχώρησε για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ταξιδεύοντας με φίλους και συνεργάτες στην όμορφη Σαντορίνη. Εντυπωσιασμένη από το απέραντο μπλε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από το όμορφο νησί.

«Όταν ο ήλιος βουτάει στα νερά της Σαντορίνης χρωματίζει τον ουρανό με δεκάδες διαφορετικές αποχρώσεις!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την περίοδο της τρίτης της εγκυμοσύνης

Την περασμένη εβδομάδα η Σταματίνα Τσιμτσιλή που είναι αρκετά ενεργή στα Social Media δημοσίευσε μία φωτογραφία από την περίοδο της τρίτης της εγκυμοσύνης.

Η παρουσιάστρια του Happy Day ανατρέχοντας στο αρχείο της στο instagram, αναδημοσίευσε στιγμιότυπο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη από το καμαρίνι της στον Alpha, λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της, Γιάννη.

Να θυμίσουμε πως σε όλες τις εγκυμοσύνες της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρισκόταν κανονικά στον τηλεοπτικό αέρα, μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν μπει στο μαιευτήριο.

«Μετράω τα χρόνια μου στο Happy Day, με την κόρη μου την Μαίρη, γιατί ήμουν 5 μηνών έγκυος σε εκείνη μόλις ξεκίνησα στην εκπομπή», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού σήμερα η μεγάλη της κόρη είναι 10 ετών.

Σχετικές ειδήσεις

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φώτο από την τούρτα του γιου της

Γιώργος Καράβας: Θύελλα αντιδράσεων για τον κριτή του GNTM - «Αλαζονεία - Τι λες ρε φίλε;»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιώργος Καράβας φάνηκε σαν να μην έχει ίχνος σεμνότητας»