GOSSIP

Άντζελα Γκερέκου: Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα

Άντζελα Γκερέκου: Ταξίδι στα Ιεροσόλυμα

Φωτογραφίες της από τους Αγίους Τόπους δημοσίευσε η Άντζελα Γκερέκου στο Instagram.

Η Άντζελα Γκερέκου αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό ταξίδι. H ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ αποφάσισε να επισκεφθεί την πρωτεύουσα του Ισραήλ, τα Ιεροσόλυμα και την αποκάλυψη έκανε η ίδια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Η Γη της Ελιάς» είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους, γεγονός που την ενθουσίασε πολύ για αυτό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σειρά φωτογραφιών από το ταξίδι της.

Στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσής της, θέλησε να ευχαριστήσει τον πατέρα Ευμένιο και την ομάδα προσκυνητών για τις αλησμόνητες στιγμές που πέρασαν παρέα.

«Ένα οδοιπορικό στους Άγιους Τόπους αν το επιτρέψεις στον εαυτό σου σε γεμίζει με μοναδικά συναισθήματα Πίστης, Αγάπης, Εσωτερικής Γαλήνης.

Είναι ευλογία να πατάς στα βήματα του Χριστού μας, να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο, τον χώρο του μαρτυρίου, τον τάφο της Παναγίας μας… Να βλέπεις την λίμνη της Γαλιλαίας… Να βρέχεσαι με το νερό του ποταμού Ιορδάνη. Να προσκυνάς στα μοναστήρια της ερήμου του Ιορδάνη.

Στον Άγιο Σάββα.. στον Χοζεβα.. Ατελείωτα προσκυνήματα… στα τόσα θαύματα. Νιώθεις όμως και τον απέραντο θαυμασμό, συγκίνηση και σεβασμό για όλους αυτούς που διαφυλάσσουν τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού! Τον Πατριάρχη μας, τους πατέρες.. αλλά και όλους αυτούς τους μοναχούς και ασκητές που κάτω ενίοτε από επικίνδυνες συνθήκες συνεχίζουν με απέραντη πίστη να υπηρετούν με αυταπάρνηση αυτούς τους ευλογημένος τόπους!

Ευχαριστώ τον Πατέρα Ευμένιο και όλη την υπέροχη ομάδα προσκυνητών που μου έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί αλησμόνητες στιγμές!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άντζελα Γκρέκου.

Σχετικές ειδήσεις

Άντζελα Γκερέκου: Η ανάρτησή της για τον θάνατο της Κατερίνας Χέλμη

Άντζελα Γκερέκου: Στιγμιότυπα από το οικογενειακό Πάσχα στην Κέρκυρα

Άντζελα Γκερέκου: Στην Κέρκυρα για τις διακοπές του Πάσχα – Η οικογενειακή φωτογραφία