GOSSIP

Πάνος Μουζουράκης: Έξι κουμπάροι και πάνω από 300 καλεσμένοι στο γάμο του

Πάνος Μουζουράκης: Έξι κουμπάροι και πάνω από 300 καλεσμένοι στο γάμο του
Glomex

Kαλεσμένοι στο γάμο του Μουζουράκη και της Κοζάρη είναι οι Κατερίνα Καινούργιου, Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Λιγότερο από 20 ημέρες έμειναν για το γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κοζάρη στην Αίγινα. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί αποφάσισε να κάνει μεγάλο γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο γάμο τους θα έχουν έξι κουμπάρους, δύο φίλες της Μαριλού Κοζάρη και 4 άτομα από την πλευρά του Πάνου Μουζουράκη.

Μάλιστα, οι καλεσμένοι αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του STAR, ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου. Επίσης, καλεσμένοι είναι οι Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Κωστής Μαραβέγιας και Τόνια Σωτηροπούλου.

Παράλληλα, μια μέρα πριν το γάμο θα πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο πάρτι, ενώ ο γάμος θα γίνει σε ένα ιστορικό κτήμα της Αίγινας. Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει και ένα after wedding party, (πάρτι μετά τον γάμο).

Πληροφορίες από το περιοδικό «ΟΚ!» το ζευγάρι θα παντρευτεί στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων της Αίγινας, ενώ έγινε γνωστή και η ημερομηνία του γάμου τους. Το μυστήριο και η δεξίωση θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 27 Μαΐου 2023.