GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: Mας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Ιωάννα Μαλέσκου: Mας δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου, αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Η Ιωάννα Μαλέσκου, στις 5 Μαΐου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η παρουσιάστρια διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της και δηλώνει ευλογημένη.

«Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δε μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο το χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μας. Μόνο ευλογία», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά τον ερχομό της κόρης της.

Και πρόσθεσε: «Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου, όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί».

Το απόγευμα της Παρασκευής, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο. Σε αυτό δείχνει για πρώτη φορά το παιδικό δωμάτιο της κόρης της.

Στον χώρο κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το ροζ να επικρατεί. Η λευκή κούνια, τα λούτρινα διακοσμητικά αντικείμενα και τα αμέτρητα μπαλόνια κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ιωάννα Μαλέσκου: Έχουμε αποφασίσει το όνομα για την κόρη μας - Είναι ίδια ο μπαμπάς της

Εξιτήριο Ιωάννας Μαλέσκου -Τα 2 πράγματα που προκάλεσαν θετική αντίδραση

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της - «Το ομορφότερο δώρο της ζωής»