ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζεράρ Πικέ: Βραδιά «οργίων» για τη σύντροφό του - Πιάστηκε μεθυσμένη σε πολύ άσχημη κατάσταση

Ζεράρ Πικέ: Βραδιά «οργίων» για τη σύντροφό του - Πιάστηκε μεθυσμένη σε πολύ άσχημη κατάσταση
Instagram / Clara Chia

Ζεράρ Πικέ: Στο επίκεντρο των ισπανικών Μέσων βρίσκεται και πάλι η σύντροφός του, Κλάρα Κία, για λάθος λόγους, καθώς «πιάστηκε» μεθυσμένη σε πολύ άσχημη κατάσταση μετά από μία οργιώδη νύχτα.

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα βρέθηκε στο Μαϊάμι, όπου είχε μία επεισοδιακή συνάντηση με την Σακίρα, ενώ στην συνέχεια, μετά την επιστροφή του στην Ισπανία, ταξίδεψε και πάλι μόνος του στο Μιλάνο της Ιταλίας. Φαίνεται πως τα συνεχή ταξίδια του Ισπανού, δεν προβληματίζουν σε μεγάλο βαθμό την Κλάρα Κία, καθώς εμφανίζεται να διασκεδάζει, σε υπερβολικό βαθμό, όταν βγαίνει χωρίς τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Chisme no like» η 24χρονη καλλονή δεν έμεινε… σπίτι για να περιμένει τον Ζεράρ Πικέ, αλλά αντίθετα είχε μία έντονη βραδιά. Όπως μεταδόθηκε στον αέρα του σόου, η Κλάρα Κία εμφανίζεται να διασκεδάζει χωρίς… όρια στην Βαρκελώνη, σε κατάσταση έντονης μέθης. Μάλιστα, όπως τονίζεται στην Marca, η συμπεριφορά της ξεπέρασε τα όρια.

«Θα σας δείξουμε πόσο τρελή είναι η Κλάρα Κία. Έπινε αλκοόλ, ξαπλωμένη στο πάτωμα με το πόδι της ψηλά. Αυτή είναι η πραγματική Κλάρα Κία. Δεν είναι αυτή που βλέπουμε με τον Πικέ, όλο μετριοφροσύνη. Αυτό είναι που φοβάται η Σακίρα. Όλες οι φίλες της είναι κυνηγοί αντρών, μεθύστακες, κορίτσια του πάρτι», ήταν τα λόγια του Javier Ceriani, παρουσιαστή της εκπομπής.

Ο οποίος σχολίασε ακόμα: «Η Κία πιάστηκε μεθυσμένη και ξαπλωμένη στους δρόμους, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Την έχουμε δει να διασκεδάζει και να κοιμάται στο σπίτι φίλου της, ενώ ο σύντροφός της ταξίδευε. Τώρα γνωρίζουμε τη νέα της προσωπικότητα, με ένα μπουκάλι αλκοόλ στο χέρι».

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα η 24χρονη Κλάρα δίνει συνεχώς αφορμές στον Τύπο προκειμένου να «καλύψουν» την… άστατη ζωή της, τη στιγμή που προ ημερών οι «Sport» και «El Comercio» άφησαν αιχμές για σχέση της νεαρής κοπέλας με τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Πάντως, η εν λόγω είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ κάποιοι την αποδίδουν σε μία… φάρσα των δύο Μέσων.