GOSSIP

Νίκος Αποστολόπουλος: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μου φαίνεται παντελώς άχρωμος

Νίκος Αποστολόπουλος
Glomex/Mega

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Γιώργο Καράβα, τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Καγιά 

Τα πιο καυτά νέα της showbiz παρουσιάζει το MEGA. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος αναφερόμενος στον Κωνσταντίνο Αργυρό, «έχει σκηνική παρουσία αλλά εμένα μου φαίνεται παντελώς "άχρωμος"».

Αναφερόμενος στον Γιώργο Καράβα, ο Νίκος Αποστολόπουλος δήλωσε: ««Ο Γιώργος Καράβας είναι έτοιμος να κάνει καριέρα στην ελληνική τηλεόραση… κι εγώ είμαι έτοιμος να γινώ "Ναπολέων"».

Για τη Δέσποινα Βανδή ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να ζει όπως θέλει τον έρωτά του. Το στυλ της Δέσποινας Βανδή στο ”J2US” είναι υπερβολικό. Πρέπει να ντυνόμαστε ανάλογα με την ηλικία μας, εγώ δεν θα ήθελα να βγω με μαγιό και εσώρουχα». Κληθείς να σχολιάσει την Βίκυ Καγιά, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε: «Η Βίκυ Καγιά καλό είναι να κάνει μια… ”έκλειψη” εφόσον οικονομικά δεν το έχει ανάγκη και να επανέλθει με διαφορετικά πράγματα. Είμαι πολύ… συγκινημένος με την επιστροφή της Ζέτας Μακρυπούλια στο θέατρο μετά από τόσα Όσκαρ. Δεν έχω δει την Ζενεβιέβ Μαζαρί στο ”First Date”. Οι φιλοδοξίες μου δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί.