GOSSIP

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην σύντροφός μου δεν με άφηνε να δουλεύω, δεν ήθελε να κουράζομαι»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο πρώην σύντροφός μου δεν με άφηνε να δουλεύω, δεν ήθελε να κουράζομαι»

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μιλάει για τον λόγο που αποφάσισε να χωρίσει αλλά και για το άδοξο τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για τον χωρισμό της αλλά και για τη πρώην φιλία της με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Όταν χωρίζουν οι άνθρωποι, κάποιοι σκέφτονται τα καλά και κάποιοι τα κακά. Εγώ κρατώ μόνο τα καλά, προχωράω. Δεν θα σου πω ότι δεν έκλαψα, δεν πόνεσα και δεν ένιωσα θυμό. Πέρασα όλα αυτά τα στάδια. Νιώθω μόνο αγάπη και εύχομαι τα καλύτερα. Πλέον μιλάμε σε καθημερινή βάση, πολιτισμός», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Όλα αλλάζουν, τα πάντα ρει και οι σχέσεις περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εγώ πλέον συμβουλεύομαι τον πρώην σύντροφό μου σε ό,τι θέλω, το ίδιο και εκείνος. Δηλαδή τι; Χωρίζεις και πρέπει να γίνεσαι εχθρός; Εγώ δεν συμφωνώ», πρόσθεσε.

«Οι γονείς μου στεναχωρήθηκαν όταν χώρισα, γιατί μας είχαν συνηθίζει μαζί και αγαπούσαν τον πρώην σύντροφό μου. Αλλά πλέον ο μπαμπάς μου προχθές γύρισε και μου είπε: τελικά είναι καλύτερο που χώρισες, είσαι πιο χαμογελαστή, έχεις ζωντανέψει, σου έχουν έρθει και οι δουλειές η μία πίσω απ’ την άλλη. Γιατί δεν με άφηνε και να δουλεύω (ο πρώην σύντροφος), δεν ήθελε. Δεν ήθελε να κουράζομαι, ήθελε να μου τα προσφέρει. Ωραία πέρασα αλλά πλέον νιώθω ότι μπορώ και μόνη μου να προσφέρω τα πάντα στον εαυτό μου», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Το τέλος της φιλίας με τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μεταξύ άλλων μίλησε και για το πολυσυζητημένο τέλος της φιλίας της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, μετά τις δηλώσεις της ίδια για τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Τελικά ο όρος φιλία υπήρχε; Σε μία διαφωνία ο ένας δεν πρέπει να ακούσει τον άλλο; Υπάρχουν και κάποιοι ηθικοί κανόνες. Δεν τσακώθηκα εγώ με τη συγκεκριμένη κυρία. Χρησιμοποίησα τη λέξη «αδίστακτος» για τον Σπύρο Μαρτίκα και πάνω στα νεύρα μου είπα ότι είναι ό,τι χειρότερο έχω γνωρίσει σε ανθρώπινο επίπεδο.

Είναι δικαίωμά της να μη μου μιλάει αλλά δε μου δόθηκε καν η ευκαιρία να απολογηθώ. Οπότε για ποια φιλία μιλάμε; Δεν ξέρω και αν θέλω να μου δοθεί, κρατάω αυτόν τον άνθρωπο μέσα μου με αγάπη. Το αφήνω πίσω μου και βάζω τελεία».