GOSSIP

Σήλια Κριθαριώτη: Πάρτι σε αεροπλάνο για τα γενέθλια της - Ξέφρενοι χοροί εν ώρα πτήσης

Σήλια Κριθαριώτη: Πάρτι σε αεροπλάνο για τα γενέθλια της - Ξέφρενοι χοροί εν ώρα πτήσης
TikTok

Η Σήλια Κριθαριώτη γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Μαρόκο, όμως το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς στο αεροπλάνο! Ξέφρενοι χοροί και «Μακαρένα» εν ώρα πτήσης για τη σχεδιάστρια μόδας

Η Σήλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος γιόρτασαν τα γενέθλιά τους σε ένα πάρτι υπερπαραγωγή στο Μαρόκο, έχοντας δίπλα τους πολλά ονόματα της μόδας και της σόουμπιζ.

Το πάρτι διήρκησε συνολικά τρείς ημέερες, με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας να ναυλώνει μέχρι και αεροπλάνο 120 θέσεων για να κάνει το πάρτι.

Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα social media φαίνεται η Σήλια Κριθαριώτη να χορεύει στον διάδρομο του αεροσκάφους ελληνικά τραγούδια, ενώ σε άλλο βίντεο ο γνωστός manager Γιώργος Ντάβλας της εύχεται χρόνια πολλά.

Δίπλα στο ζευγάρι ήταν τα τρία τους παιδιά, Παναγιώτης, Ελισάβετ και Ειρήνη, ο αδελφός της Σίλιας Κριθαριώτη, Νίκος Κριθαριώτης καθώς και η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και η Μαρίνα Βερνίκου.

Φίλος του ζευγαριού ανέβασε βίντεο στο TikTok στο οποίο δείχνει τη σύζυγό του να κοιμάται στο αεροπλάνο την ώρα που η Σήλια Κριθαριώτη με τον άνδρα της χορεύουν.