GOSSIP

Survivor All Star - Μαρτίκας: Η Μαριαλένα έφτασε μακριά χάρη σε συμφωνία της τελευταίας στιγμής

Survivor All Star - Μαρτίκας: Η Μαριαλένα έφτασε μακριά χάρη σε συμφωνία της τελευταίας στιγμής

Survivor All Star: Τι είπε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Σπύρος Μαρτίκας

Λίγες ώρες έμειναν για τον τελικό του Survivor All Star. Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε την πορεία της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο ριάλιτι.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε το πως η παίκτρια κατάφερε να βρίσκεται στην τελική τετράδα του παιχνιδιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, βρέθηκε ζωντανά στο πλατό του «Γεια σου», είπε: «Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα έφτασε τόσο μακριά, γιατί έγινε μία συμφωνία τελευταία στιγμή, η οποία δίχασε και στεναχώρησε. Αυτή η συμφωνία έφερε τη Σταυρούλα κοντά μας, ενώ η Σταυρούλα έπρεπε να είναι εκεί… Αν ήμουν στη θέση του Σάκη, θα έκανα συμφωνία με τον Μπόγδανο και τη Σταυρούλα για να προχωρήσω. Ο Σάκης στεναχώρησε και δίχασε τον κόσμο με το να κάνει συμφωνία με τον “χειρότερο εχθρό του”».

Survivor All Star Spoiler: Ποιοι παίκτες θα κάτσουν δίπλα στον Σάκη Κατσούλη;

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη διεκδικούν σήμερα Κυριακή 9 Ιουλίου μια θέση στον ημιτελικό του Survivor All Star και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να προκριθούν στο Γαλάτσι.

Οι δύο παίκτες θέλουν να πετάξουν εκτός τη μόνη γυναίκα που έχει απομείνει στο Survivor, ωστόσο η Μαριαλένα δείχνει να αντέχει σε αντίθεση με εκείνους που έχουν αποδυναμωθεί τον τελευταίο καιρό.

Ο Σάκης Κατσούλης έχει ήδη περάσει στον ημιτελικό του Γαλατσίου και ελπίζει να δει τη σύντροφό του σε μια θέση δίπλα του για τη διεκδίκηση του μεγάλου τρόπαιου στο Survivor All Star.

Σχετικές ειδήσεις